ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Καμία εμπλοκή με τη δικαιοσύνη της δημοτικής αρχής Ραφήνας-  Πικερμιου   για το ζήτημα της έκτασης του εργοταξίου της ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Καμία εμπλοκή με τη δικαιοσύνη της δημοτικής αρχής Ραφήνας- Πικερμιου για το ζήτημα της έκτασης του εργοταξίου της ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Με αφορμή το στημένο περιεχόμενο ανάρτησης γνωστής ιστοσελίδας , πίσω από το οποίο βρίσκονται γνωστοί στην τοπική μας κοινωνία λασπολόγοι συκοφάντες και παράγοντες του παρασκηνίου , όπου αναφέρεται ψευδώς πως υπάρχει εμπλοκή με τη δικαιοσύνη της σημερινής δημοτικής αρχής, για το γνωστό σε όλους ζήτημα της έκτασης που αφορά τη λειτουργία εργοταξίου της εταιρείας που εκτελεί το έργο της διευθέτησης του μεγάλου ρέματος , θα θελαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα παρακάτω :

Πρώτον, δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της σημερινής διοίκησης του δήμου με τη δικαιοσύνη, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα . Καμία εμπλοκή και φυσικά καμία άσκηση οποιασδήποτε μορφής δίωξης. Μόνο στο άρρωστο μυαλό των γνωστών άνανδρων συκοφαντών μας υπάρχουν αυτά τα σενάρια, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, διαρκώς διαψεύδονται. Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα μας βρουν απέναντι, χωρίς να μας αγγίξει η λάσπη και οι συκοφαντίες τους. Η αλήθεια θα νικήσει για μια ακόμη φορά.

Δεύτερον , ποτέ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δεν απέστειλε τη συγκεκριμένη υπόθεση σε καμιά δικαστική ή εισαγγελική αρχή αλλά αυτό το έπραξαν αυτοί που ζήτησαν την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Αντιθέτως η αποκεντρωμένη διοίκηση δικαίωσε τις ενέργειες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και έδωσε την απαραίτητη έγκριση νομιμότητας για την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία intrakat για την κατασκευή του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου στην Αττική που θα προστατεύσει την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Τρίτον, όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης , η αλήθεια είναι πως οι συκοφάντες μας έκαναν ότι μπορούσαν για να ακυρώσουν το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο που έχει γίνει ποτέ στη Ραφήνα. Δεν θέλουν να γίνει η διευθέτηση του μεγάλου ρέματος ούτε να δημιουργηθεί ο μεγάλος πράσινος περίπατος για να μην πιστωθεί κι αυτή η μεγάλη παρέμβαση, στο θετικό απολογισμό της δημοτικής αρχής . Γι αυτό προσπάθησαν με την εμπλοκή της δικαιοσύνης να το ακυρώσουν . Όμως δεν πέτυχαν τίποτα . Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνους έδωσε πριν από έναν περίπου χρονο τις απαραίτητες εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα που ανέλαβε να εξετάσει τις καταγγελίες σχετικα με τη έκταση που δόθηκε κατόπιν διαγωνισμού στην εταιρεία που εκτελεί το έργο προκειμένου να εγκαταστήσει το εργοτάξιο της. Οι εξηγήσεις κρίθηκαν προφανώς επαρκείς, γι αυτό κι από τότε ως σήμερα δεν υπήρξε καμία δικαστική εξέλιξη ή άσκηση δίωξης, για το συγκεκριμένο θέμα .

Τέταρτον , είναι προφανές ότι το ζήτημα ανακινήθηκε τρεις βδομάδες πριν τις εκλογές από τους γνωστούς συκοφάντες μας κι όχι από τη δικαιοσύνη φυσικά, για την οποία δεν υφίσταται κανένα ζήτημα. Είναι μια ακόμη απεγνωσμένη κίνηση πανικού, εξαιτίας της πίεσης που τους ασκεί η αδυναμία τους να κερδίσουν την υποστήριξη της τοπικής μας κοινωνίας στην υποψήφια δήμαρχο που στηρίζουν. Αναρωτιόμαστε, πιστεύουν πραγματικά ότι με ψέματα και στημένα δημοσιεύματα θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου; Όσους επικεφαλής και να αλλάξουν , όσα ψέματα και να πουν, όσα δημοσιεύματα κι αν στήσουν, τίποτε δεν θα καταφέρουν. Ποτέ το σκοτάδι δεν νίκησε το φως.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα νικήσουν οι δυνάμεις του έργου, της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας. Θα νικήσει ο συνδυασμός που διαθέτει ικανή ομάδα κι αποτελεσματικό Δήμαρχο.

Στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου δεν έχουν θέση λασπολόγοι ανανδροιτσακηδες και οι κοινοί συκοφάντες .

Την κατάλληλη απάντηση βέβαια θα την πάρουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023, τότε που το εκλογικό σώμα θα τους θέσει οριστικά στο περιθώριο.

Εμείς όλοι μαζί πάμε μπροστά γιατί έχουμε να κάνουμε πολύ μεγάλο έργο ακόμα για τον τόπο μας.

Έργο που μας το ζήτησαν οι πολίτες, τους το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε πραγματικότητα