ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεύτερη διενέργεια Rapid tests στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου με τη συμμετοχή 236 πολιτών

Με  236 δειγματοληψίες ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Απριλίου  και η δεύτερη  διαδικασία διενέργειας Rapid Tests αντιγόνου, που διοργανώθηκε από το  Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στο πλαίσιο υγειονομικών δράσεων για την προστασία διασποράς της πανδημίας. 

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ραφήνας και κρίνεται ιδιαιτέρως επιτυχής. 

Η συμμετοχή ήταν μαζική και υποδειγματική, με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθώς οι  πολίτες που προσήλθαν εξυπηρετούνταν άμεσα και με απόλυτη οργάνωση αναμένοντας την προκαθορισμένη σειρά τους χωρίς προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς επισκέφθηκε την αίθουσα ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός και η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, όλοι οι χώροι απολυμάνθηκαν με εντολή της διοίκησης του ΔΟΠΑΠ, με βάση τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, για να αποδοθούν .στις υπηρεσίες και τους πολίτες..

Η πόλη μας, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες που ζούμε τους τελευταίους μήνες, παραμένει ασφαλής και αυτό οφείλεται στις προσπάθειες όλων μας!