ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Να διαγράψει εδώ και τώρα η Ν,Δ. τη πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου κα Δέσποινα Γκικάκη

Να διαγράψει εδώ και τώρα η Ν,Δ. τη πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου κα Δέσποινα Γκικάκη

Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος. 

Αυτό το ρητό φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα, στην πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου κα Δέσποινα Γκικάκη.

Τα λέμε όλα αυτά διότι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η πρόεδρος της τοπικής απεικονίζεται  στους πανηγυρισμούς της καινούργιας δημάρχου  κυρίας Δήμητρας Τσεβά,  η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης στους ίδιους πανηγυρισμούς η κα Γκικακη, πανηγυρίζει μαζί με την κα Τερζοπούλου η οποία από ότι  γνωρίζουμε προέρχεται από τον αριστερό χώρο.

Και όλα αυτά, για να πάει κόντρα στον Δήμαρχο  Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, στήριξε με νύχια και με δόντια τη Νέα Δημοκρατία. 

Ξεχνάει η πρόεδρος ότι τη θέση της  στην τοπική, την εξαργύρωσε με τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας( βοήθησε και η κουμπαριά της με υπουργό) και στη συνέχεια  επιβραβεύτηκε και πάλι με ηγετική θέση σε πολυεθνική εταιρεία σε  κεντρικό  λιμάνι. 

Αντί η Πρόεδρος να βοηθήσει τον νυν δήμαρχο προτίμησε να βοηθήσει τι δήμαρχο που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και στηριζόταν και από αριστερό χώρο.

Αλήθεια το Μαξίμου τι λέει για όλα αυτά;

 Να μη διερωτώνται εκεί στο Μαξίμου γιατί έχουν χάσει περιφέρειες και δήμους.

Όλα αυτά έγιναν από τη στάση κάποιων που έχουν ευεργετηθεί, αλλά τελικά μάλλον θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στο ρήμα πεινάω. 

Μήπως θα  πρέπει να επανεξεταστεί αυτή η στάση της κυρίας γκικάκη και να   διαγραφεί  εδώ και τώρα;