ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΕΠ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου: Επένδυση στο Παρόν για το Μέλλον - Το Έργο Αναβάθμισης των Υπηρεσιών

ΚΕΠ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου: Επένδυση στο Παρόν για το Μέλλον - Το Έργο Αναβάθμισης των Υπηρεσιών

ΚΕΠ: Επένδυση στο Παρόν για το Μέλλον - Το Έργο Αναβάθμισης των Υπηρεσιών μας

Το έργο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της

Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Φορέας Υλοποίησης: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Προϋπολογισμός του Έργου: 33.255.678,58 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός με ΦΠΑ 41.237.041,44 €)

Συνδυάζοντας την Εξυπηρέτηση με την Τεχνολογία

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά 140 έως 150 άτομα από τις 8:00 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα και διεκπεραιώνει πάνω από 4.000 αιτήσεις το έτος, αναγνωρίζει τη σημασία της συνεχούς εξέλιξης και προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις στα πλαίσια του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ». Το Έργο Αναβάθμισης των ΚΕΠ αποτελεί την αφετηρία για ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών.

Το έργο περιλαμβάνει:

Αναβάθμιση Υποδομών: Βελτιώνοντας τις κτιριακές υποδομές του ΚΕΠ, βεβαιωνόμαστε ότι οι χώροι είναι ασφαλείς και άνετοι για τους πολίτες και τους υπαλλήλους.

Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν είναι:

  • Εσωτερικό και εξωτερικό μεταλλικό πλαίσιο σταθεροποίησης της τζαμαρίας.
  • Νέες θύρες εισόδου με πλαίσιο αλουμινίου.
  • Δημιουργία αντιολισθητικού διαδρόμου2μ Χ 10μ για την προστασία του κοινού έναντι ατυχήματος.
  • Αντικατάσταση των παραθύρων wc με νέα ανακλινόμενα με σήτες.
  • Δημιουργία μίας επιπλέον θέσης εργασίας στα γκισέ εξυπηρέτησης του κοινού.
  • Νέο plexiglass στα γκισέ.
  • Κατασκευή πάγκου εσωτερικά των γκισέ, με δίφυλλη πόρτα, για να τοποθετηθεί εντός του ο Η/Μ εξοπλισμός, για λόγους προστασίας, αισθητικής και καθαριότητας.
  • Τοποθέτηση νέας φωτεινής επιγραφής, μήκους 6,00 Χ 1,00 μ. πλάτους.
  • Ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων.
  • Αποκομιδή μπάζων.

Προμήθεια Τεχνολογικού Εξοπλισμού: Με την προμήθεια 6 ηλεκτρονικών υπολογιστών, 6 εκτυπωτών και 2 tablets (μέσω των οποίων θα διατίθεται μελλοντικά εφαρμογή για την υπογραφή εγγράφων από τους εξυπηρετούμενους πολίτες καθώς και εφαρμογή αξιολόγησης από αυτούς των παρεχόμενων υπηρεσιών), παρέχουμε τη δυνατότητα για γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Πώς Θα Βελτιώσουν Αυτά τα Έργα τη Ζωή των Πολιτών;

Οι ανακαινίσεις και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός δημιουργούν ένα περιβάλλον εξυπηρέτησης που είναι πιο άνετο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Επίσης η υλοποίηση του συστήματος διαχείρισης επισκεπτών που αποτελείται από το σύστημα εκτύπωσης του αριθμού προτεραιότητας καθώς και από τη μονάδα ενημέρωσης του πολίτη για τη σειρά προτεραιότητας σημαίνει λιγότερος χρόνος αναμονής και περισσότερος χρόνος για τις σημαντικές δραστηριότητες του κοινού.

Το ΚΕΠ συνδέει το Παρόν με το Μέλλον

Το Έργο Αναβάθμισης των ΚΕΠ αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο το ΚΕΠ επενδύει στο μέλλον, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει στο προσκήνιο της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το Έργο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», επικοινωνήστε μαζί μας στο 2294078870.

Σχετικά με τα ΚΕΠ

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) είναι ένα δίκτυο εξυπηρέτησης που επιδιώκει να συνδέσει τους πολίτες με τις υπηρεσίες του κράτους. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και της τεχνολογικής καινοτομίας, τα ΚΕΠ προσφέρουν γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Έτσι αποφεύγουν γραφειοκρατικές διαδικασίες και κυρίως περιορίζουν τις μετακινήσεις τους σε ένα μόνο σημείο (one stop shop).

Τέλος Δελτίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο ΚΕΠ του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ ΡΑΦΗΝΑΣ 0824

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ ΦΛΕΜΙΓΚ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ

ΤΗΛ: 2294078870

409995899_24564965929783561_75866251489514770_n_bc694.jpg