ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Περί Ανδριτσάκη το ανάγνωσμα

Περί Ανδριτσάκη το ανάγνωσμα

Γνωστός στην πιάτσα, αυτοδιοικητική και μη, τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης όπως και οι διαμεσολαβήσεις του. Στην πείνα το μεγαλόσωμο παιδί επι εποχής ΣΥΡΙΖΑ, στα ντουζένια του τώρα. Με πλούσιο παρελθόν που αξίζει να γραφτεί βιβλίο. Το παιδί τελευταίως άνοιξε και γραφείο στο Πικέρμι.
Το προηγούμενο γραφείο ήτανε το κινητό τηλέφωνο και ο τηλεφωνικός του κατάλογος. Αχ αυτό το τηλέφωνο αν ελέγχει θα βγάλει λαγούς Και με πετραχήλια...
Οι δουλειές όμως τωρα αυγάτισαν στην παρούσα συγκυρία. Μεγαλώσανε πολύ. Πώς θα κάνει συναντήσεις το παιδί; Σε καφετέριες δεν του ταιριάζει πλέον. Έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να έρθει να ανοίξει γραφείο. Όχι στο δήμο που μένει, πού είναι ο δήμος Μαραθώνα τελευταίως αλλά στο δήμο που που κάνει κατ' εξοχήν κουμάντο αφού ήταν ο instructor της εκλογής της νέας δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.
Ο αντ αυτής εν ολίγοις και ο πάντα κινών τα νήματα. Από έγγραφα, επιλογές προσώπων μέχρι και υπογραφές με αντικείμενο σημαντικό για το δήμο και τα πρόσωπα.
Έχει και άλλους όμως στην εξωτική του λίστα. Σαραούδας από τη Μεταμόρφωση, με τη σημείωση πολύ υπάκουος , Αϊδόνης από την Παλλήνη, στο δήμαρχο Κορυδαλλού και πάει λέγοντας σε όλη την Αττική. Όχι φυσικά σε όλους τους δημάρχους, γιατί για κάποιους είναι γνωστό μαύρο πρόβατο. Γνωστό από πάνω έως κάτω. Η παρέα μαζί του κάνει τζιζ.
Ο ίδιος βέβαια διατείνεται κολλητός του κλίματος του πρωθυπουργού, άσχετα αν δεν θέλουν να πάρουν φωτογραφία μαζί του, διατυμπανίζει ότι είναι προσωπικός φίλος, και πιθανότατα είναι, του διευθυντού Θανάση Νέζη, άσχετο αν και εκεί είναι γνωστός για την δραστηριότητά του, αλλά γενικώς αυτό το κλίμα θέλει να περάσει και περνάει ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να ζει.
Δουλευταράς μεγάλος!!! Πετσέτα δεν έχει ακόμα ιδρώσει....Το αυτί βέβαια έχει ιδρώσει από τα τηλεφωνήματα. Γι' αυτά τα τηλεφωνήματα θα αρχίσουμε να γράφουμε το βιβλίο που πρέπει να εκδοθεί για την ιστορία. Ιδίως για το πουλέν του, την κυρία Τσεβά και τη σχέση αγάπης που τους διακατέχει καθώς και το έτερο πουλέν του, που το λένε Κώστα Ξηντάρα.
Ο Αντώνης σε αυτό το χώρο, πραγματικά δίνει ρεσιτάλ και ένα χειροκρότημα του αξίζει...