ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η καλημέρα σήμερα συνοδευόμενη με  μάθημα ιστορίας. Η δημοτική αρχή Τσεβα - Ξηντάρα άλλη μία φορά ψεύδεται.

Η καλημέρα σήμερα συνοδευόμενη με μάθημα ιστορίας. Η δημοτική αρχή Τσεβα - Ξηντάρα άλλη μία φορά ψεύδεται.

Η καλημέρα σήμερα συνοδευόμενη με μάθημα ιστορίας.

Η δημοτική αρχή Τσεβα - Ξηντάρα άλλη μία φορά ψεύδεται.

Το αντικείμενο του ψεύδους αφορά αυτή τη φορά το έργο αποκατάστασης πυρόπληκτων υποδομών ύψους 14.8 εκ που περιλαμβάνει και ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς καθώς και τον παραλιακό πεζόδρομο ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού και είναι ξεκάθαρα έργο της δημοτικής αρχής της Σύγχρονης Πολιτείας- Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών και δεν μπορούν να το οικειοποιηθούν.

Η αλήθεια είναι ότι έκαναν συστηματικές προσπάθειες ακόμα και δικαστικές να το αναστείλουν και δεν τα κατάφεραν αφού ασφαλίσαμε πλήρη αδειοδότηση.

ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΟΛΑΟΥΖΑ" ΔΡΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη συνεχής μηνύσεις και τους δικαστικούς αγώνες για να εξασφαλίσει δημοτική αρχή την πλήρη αδειοδότηση του έργου.

Τμήματα του έργου αποτελεί η επίστρωση με κυβόλιθους δρόμων στην Καλλιτεχνούπολη, ο παραλιακός πεζόδρομος, ο οποίος διαβεβαιώνω ότι θα γίνει στο σύνολο του, παρά τις λυσαλέες προσπάθειες μελών της σημερινής δημοτικής αρχής, το δίκτυο ύδρευσης στο Κόκκινο Λιμανάκι και έρχονται και οι ασφαλτοστρώσεις

Στην προσπάθεια παραπληροφόρησης τους δεν γνωρίζουν ούτε χρονικά διαστήματα αφού το έργο αυτό συμβασιοποιήθηκε μόλις το 2021 και αυτή μιλούν για 6 χρόνια προσπαθειών χωρίς να ερυθριάζουν.

Τους καλώ δημοσίως να μας πουν ποιες είναι οι ενέργειες της σημερινής δημοτικής αρχής.

Μήπως ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ;

Αυτό τους το χαρίζουμε.

Από την μετακίνηση περιπτέρων, τους χώρους αναψυχής, τις υποδομές εκπαίδευσης, τις ασφαλτοστρώσεις και κάθε υποδομή η οποία υλοποιείται σήμερα στον τοπο μας, είναι έργο αποκλειστικά δικών μας προσπαθειών και δεν τους το χαρίζουμε.

Προς ενημέρωση των πολιτών οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό Πευκώνα περιλαμβάνουν τους κάτωθι δρόμους και ξεκινούν άμεσα αυτή την εβδομάδα.

Άλσους

Ροδοδάφνης

Μακεδονομάχων

Αμπελώνων

Μπαλέρμπα

Αιγαίου

ΥΓ. Ας ενημερώσει το δίδυμο Τσεβά- Ξηντάρα τους γράφοντας τα δελτία τύπου για να μην εκτίθενται, για την αλήθεια, γιατί πιθανώς αυτοί δεν γνωρίζουν την ιστορία.

Οι πολίτες όμως τη γνωρίζουν καλά.

Είμαστε εδώ, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στον τόπο μας