ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρόμος στη Ραφήνα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού στον δρόμο για την παραλία Μαρίκες

Τον τρόμο έζησε ένα 12χρονο κοριτσάκι το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαΐου στη Ραφήνα, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία της Ν.Κ. στα κοινωνικά δίκτυα: «Τι έγινε παιδιά εκεί στα τοπικά site της Ραφήνας θα γράψετε για την απόπειρα αρπαγής και βιασμού 12χρονου κοριτσιού χθες το βράδυ που τυχαία έσωσε η αδερφή μου ή είναι κανάς φίλος σας; Ξέρετε Έλληνας 45-50 επιχειρηματίας και γνωστός στη περιοχή. Ευτυχώς πήρε πινακίδα η αδερφή μου και τον έπιασαν τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ. Βγάλτε τη μούρη του ΤΩΡΑ να ξέρει ο κόσμος να προφυλάξει τα παιδιά του και να κάνει αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει σαν τιμωρία στους παιδεραστές, γιατί μέσα δεν θα πάει μόνο για μη χρήση μάσκας μπαίνεις φυλακή σήμερα».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νηρέως - Πρωτέως στον δρόμο για την παραλία Μαρίκες, την ώρα που το 12χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του με το ποδήλατό της. Ένας άνδρας 48 ετών, την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να την πείσει να επιβιβαστεί σ’ αυτό. Το κοριτσάκι αρνήθηκε και ο 48χρονος έγινε ιδιαίτερα απειλητικός.
Το κοριτσάκι με το ποδήλατο αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγιο, στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί όμως ο 48χρονος επέμεινε να την ακολουθεί, μέχρι που τρόμαξε η 12χρονη, άφησε το ποδήλατο της και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ζευγάρι το οποίο σταμάτησε χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσει το κοριτσάκι.
 
Τότε ο 48χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως το ζευγάρι είχε δει το πρόσωπό του αλλά και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 48χρονο στη Λεωφόρο Μαραθώνος.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, η οποία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του στη Διασταύρωση Ραφήνας, όπως και στο αυτοκίνητο του, όπου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές ενώ είχε ακολουθήσει και στο παρελθόν τη 12χρονη, σύμφωνα με την κατάθεση των γονιών της.
 
πηγη dimotisnews.gr