Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6) στη Ραφήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρατήριο καυσίμων στην Ραφήνα, ένας 52χρονος Αλβανός δημιούργησε προβλήματα στην επιχείρηση και τόσο ο Αιγύπτιος υπάλληλος, όσο και ο Αλβανός πελάτης που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή προσπάθησαν να τον απωθήσουν. Τότε ο 52χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και επιτέθηκε στον υπάλληλο και τον πελάτη του πρατηρίου.
Ο πρώτος τραυματίστηκε στο χέρι και το κεφάλι, ενώ ο πελάτης είχε τραύματα στα δύο του χέρια.
Ο δράστης διέφυγε πεζός, ωστόσο ο Αλβανός πελάτης του βεζινάδικου τον καταδίωξε με το αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον στο πόδι.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ οι άλλοι δύο στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.