ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιους άραγε υπερασπίζεται ο προφανώς αμειβόμενος επιστημονικός σύμβουλος(Δημοτικός σύμβουλος κ Γεράσιμος Βουδούρης) του ομίλου Hellenic Healthcare Group, στον οποίον ανήκει το Metropolitan, που διαθέτει το ασθενοφόρο Σ/Κ στο λιμάνι Ραφήνας;

Από αγαθοεργίες του θεαθήναι ξέρουν οι δημότες Ραφήνας – Πικερμίου και ξέρουμε κι εμείς, κ. Γερ. Βουδούρη, που ως φαίνεται για να τις εξυπηρετήσεις και να διασφαλίσεις τον μισθό σου ως επιστημονικός σύμβουλος του Ομίλου HELLENIC HEALTHCARE CROUP παρέσυρες ολόκληρη τη διοίκηση του ΟΛΡ ΑΕ και τώρα προσπαθείς να πείσεις τους δημότες για το δήθεν σωτήριο έργο σου με την αποσπασματική παρουσία ενός ασθενοφόρου της εταιρείας που διαφημίζεις.

Άξιος ο μισθός σου, αλλά να ξέρεις ότι κι αν ακόμα μπόρεσες να παρασύρεις ευκαιριακά κάποιους, δεν μπόρεσες να παρασύρεις τους πολλούς σκεφτόμενους συμπολίτες, που πρωτίστως πιστεύουν στις σταθερές ΔΗΜΟΣΙΕΣ δομές υγείας όπως είναι το σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Υγείας Ραφήνας και όχι οι δια νόμου απαγορευμένες ιδιωτικές δομές παροχής υπηρεσιών υγείας στη χερσαία ζώνη του Λιμένος, που μαζί με άλλες δραστηριότητες απαγορεύονται ρητά από ειδικό νόμο του 2003.

Στο ερώτημά σας λοιπόν κ. Βουδούρη, για το «ποιους υπερασπίζεται ο εκδότης;» η απάντηση είναι καθαρή και ξάστερη.

Ο Γ. Γκόντζος και η ιστοσελίδα του υπερασπίζονται πρώτα από όλα και πάντα, την ενίσχυση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, όπως άλλωστε πιστεύουν και οι συμπολίτες και δημότες Ραφήνας – Πικερμίου τους οποίους προφανώς προσπαθείς να μπερδέψεις με τα τεχνάσματά σου και τις δήθεν αγαθοεργίες σου.

Σε καταλάβαμε όμως ότι εργάζεσαι πρωτίστως για το μισθό σου ως επιστημονικός σύμβουλος ιδιωτικής δομής υγείας, αλλά και για τις δήθεν «αγαθοεργές» εισπράξεις του φιλοξενούμενου στο Λιμάνι ομίλου (τον οποίο εκπροσωπείς), που αν χρειαστεί θα σου τις αναλύσουμε για να τις μάθουν οι δημότες. Άξιος ο μισθός σου λοιπόν και κρίμα που είσαι και δημοτικός σύμβουλος !!