ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλη ειναι η πραγματική αιτία της ανεξαρτητοποίησης Κάρλου στη Ραφήνα

Παρελθόν αποτελεί πλέον από την παράταξη “Δημοτική Αλλαγή” ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Κάρλος, όπου στην επιστολή παραίτησης του δηλώνει πως έχει πρόθεση να παραμείνει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο συμβούλιο. 

Διαβάσαμε σε δηλώσεις του κυρίου Κάρλου πως φεύγει απο την παράταξη γιατι "δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τους κ.κ Φαφούτη και Πιστικίδη, ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον" και ο λόγος που υπέβαλε την παραίτηση του ειναι "για να μην μπει εμπόδιο σε σε όποια μελλοντική σύμπραξη μεταξύ τους."

Εμεις λοιπόν σε αυτό θεωρούμε πως η διαφαίνουσα συνεργασία Φαφούτη- Πιστικίδη-Χριστόπουλου που επικαλείται ο κύριος Κάρλος αποτελεί την αφορμή και οχι την πραγματική αιτία της αποχώρησης του. 

Η αλήθεια ειναι πως εδώ και πολύ καιρό φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς και θα υπάρξει προσκόλληση του τόσο στα διοικητικά έδρανα όσο και στην ίδια την παράταξη του, ως υποψήφιος. 

Φυσικά το τελευταίο ειναι κάτι που ακόμα τίθεται προς συζήτηση, με το δεδομένο της υπόθεσης όμως να θέτει τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κάρλο βασική υποψηφιότητα για αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουρνούς. 

Τον Κάρλο ακουλουθεί και η Ράνια Δημητριάδη η οποία παραιτήθηκε και αυτή την ίδια στιγμή μαζί του με τις Κατερίνα Παπαδοπούλου και Μαρία Αραπκιλή Βιάδη να παραμένουν στην πρώην παράταξη του Κάρλου. 

Ας παραδεχτεί ο κύριος Κάρλος τον πραγματικό λόγο αποχώρησης του που ειναι η συμφωνημένη εδώ και καιρό θέση του αντιδημάρχου, γιατί χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Στο κάτω κάτω αν πρόκειται για το καλό των δημοτών και του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου δεν υπάρχει λόγος για μισόλογα.

Αν και όλοι κρίνονται στο πεδίο της μάχης..