ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή του 1ου Παιδικού Σταθμού Πικερμίου

Υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή του 1ου Παιδικού Σταθμού Πικερμίου ⤵
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο κατασκευής του 1ου Παιδικού Σταθμού Πικερμίου.
Έτσι ένα σημαντικό έργο υποδομής συνολικά για τον τόπο, τους κατοίκους της περιοχής και τα παιδιά μας, μπαίνει πλέον στην τελική φάση υλοποίησης.
Η δυναμικότητα του Παιδικού Σταθμού είναι εβδομήντα επτά (77) νήπια και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Ολυμπιονικών, στη ΔΕ Πικερμίου. Στόχος του έργου είναι η κάλυψη των αναγκών προσχολικής αγωγής για τους κατοίκους της περιοχής του Πικερμίου - Ραφήνας και Διώνης
Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται σε 1.377.206,23 ευρώ ενώ η συνολική συμβατική δαπάνη σε 678.790,39 και συγχρηματοδοτείται από ίδιους Πόρους του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην κατασκευή ενιαίου κτιρίου (ισόγειο και α' όροφο με χώρους κύριας χρήσης) και υπόγειο (με βοηθητικές και υποστηρικτικές χρήσεις) σε οικόπεδο επιφάνειας 1.758,96 τ.μ. Επιπλέον προβλέπεται περίφραξη, διαμόρφωση χώρου στάθμευσης και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, βάζοντας πάντα σε πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά, συνεχίζει με σταθερά βήματα να υλοποιεί το πρόγραμμα του σε όλα τα επίπεδα.