ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Ασφαλτοστρώθηκαν λακκούβες συνολικού εμβαδού 4.140 τετραγωνικών μέτρων!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος σχεδόν στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, με τις εργασίες να διαρκούν συνολικά έξι μήνες από τις αρχές του έτους έως και τον Ιούνιο, ενώ το εντυπωσιακό εμβαδό των ασφαλτοστρώσεων έφθασε τις 4.140 τετραγωνικά μέτρα!!!
Η αποκατάσταση των φθορών που καταγράφηκαν είτε μετά από αυτοψίες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου είτε μετά από ενημέρωση των πολιτών, αφορούσε στοχευμένες παρεμβάσεις σε τμήματα των δρόμων όπου είχαν πραγματοποιηθεί τεχνικά έργα, αλλά και επιδιόρθωση σε κοινές λακκούβες οι οποίες ταλαιπωρούν την καθημερινότητα όλων μας.
Παράλληλα οι παρεμβάσεις συνεχίζονται καθώς ήδη είναι σε εξέλιξη η αποκατάσταση υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές ενώ προγραμματίζονται και νέες εργασίες που αφορούν είτε σε επιδιόρθωση τμημάτων στο οδικό δίκτυο, είτε σε κατασκευή πεζόδρομων, είτε σε αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων.
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου με τις τεχνικές υπηρεσίες και η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας υλοποιώντας παρεμβάσεις σε όλο το πλάτος και μήκος του Δήμου μας.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ
«Με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή, υλοποιούμε ένα εύρος μικρών και μεγάλων έργων που αλλάζουν την πόλη μας. Μαζί με τα μεγάλα έργα, οι μικρότερης εμβέλειας παρεμβάσεις που άπτονται της καθημερινότητας, συμπληρώνουν την εικόνα ενός Δήμου που ενδιαφέρεται για τις άμεσες ανάγκες των πολιτών. Είμαστε στην πρώτη γραμμή και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας, δημιουργώντας συνθήκες ευρωπαϊκών υποδομών».