ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12.000 ευρώ το χρόνο για κινητά τηλέφωνα στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. Η σπατάλη του δημοσίου χρήματος συνεχίζεται από τη διευθύνουσα σύμβουλο κα Δέσποινα Γκικάκη και κουμπάρα του κυρίου Μάκη Βορίδη.

Η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας συνεχίζεται αφού όπως σας αποκαλύπτουμε στις 27/9 ο λογαριασμός για κινητά τηλέφωνα ανήλθε στα 930 ευρω.

Η κα Γκικάκη θα πρέπει να μας εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί αυτά τα κινητά πόσα κινητά είναι και γιατί ο οργανισμός πληρώνει 1.000 ευρώ περίπου το μήνα για τη χρήση τους.

Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχει πρόγραμμα για απεριόριστα  τηλέφωνα και ίντερνετ γύρω στα 50 ευρώ, τότε  μιλάμε για 19 έως 20 κινητά ότι πρέπει να υπάρχουν σε χρήση από τον οργανισμό.

Σε χαλεπούς καιρούς και και μνημονίου δεν πρέπει να γίνονται τέτοια έξοδα και όταν μάλιστα τα οικονομικά του οργανισμού λιμένος Ραφήνας είναι σε τραγική κατάσταση.

Η πολιτική ανυπαρξία της διευθύνουσας συμβούλου έχει οδηγήσει τον οργανισμό σε έξοδα που σίγουρα θα πρέπει να ελεγχθούν.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η κα Γκικάκη  και κουμπάρα του κ. Μάκη Βορίδη, εξαργυρώνει πολιτικά τη θέση της στην προεδρία της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας, με αυτή της διευθύνουσας συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος.

Πλέον ο κόμπος όμως έχει φτάσει στο χτένι και οι πληροφορίες λένε ότι οι μέρες στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, είναι πλέον μετρημένες και σίγουρα  σύντομα θα έρθει η αλλαγή.

Κυρία Γκικάκη περιμένουμε απαντήσεις σχετικά με την σπατάλη σε κινητά τηλέφωνα.