ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί κύριε Βουδούρη δεν φέρνετε το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο να κάνει Rapid test στους μαθητές της Ραφήνας σε τιμή κόστους;

Αύγουστος 2021, όταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μάκης Βουδούρης, δήλωνε σε τηλεοπτικούς σταθμούς και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι επιτευχθεί μία συμφωνία με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, ώστε να έρθει Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο και να δημιουργήσει Health Spot στο λιμάνι για να μπορούν οι ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια, αλλά όχι δωρεάν με πληρωμή. 

Eπίσης μας έλεγε ότι υπήρχε μία τεράστια επιτυχία και ένα ασθενοφόρο θα υπήρχε Σαββατοκύριακο στο δήμο για να εξυπηρετεί τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Ιανουάριος 2022 πέντε μήνες μετά, το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο έχει φύγει από το λιμάνι της Ραφήνας και δεν βλέπουμε πουθενά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, να έχει φροντίσει έτσι ώστε το συγκεκριμένο κέντρο να έρχεται να κάνει Rapid test στους μαθητές του δήμου σε τιμή κόστους δηλαδή 5 ευρώ και κάτω.

Από ότι φαίνεται η κοινωνική πολιτική για τον κύριο Μάκη Βουδούρη είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη.

Κύριε αντιδήμαρχε θα μπορούσατε όπως φέρατε το διαγνωστικό κέντρο να κάνει Rapid test επί πληρωμή στο λιμάνι της Ραφήνας, να το ξαναφέρνατε για να κάνει τα ίδια τεστ στους μαθητές του δήμου και ας μη  κερδίζαν χρήματα.

Επίσης κύριε Βουδούρη πού είναι το ασθενοφόρο για το οποίο μας λέγατε μεγάλα λόγια το καλοκαίρι του 2021;

Και αυτό εξαφανισμένο.

Κοινωνική πολιτική κύριε Βουδούρη δεν γίνεται με τα λόγια παρά μόνο με πράξεις.

Αλλά μάλλον για σας κοινωνική πολιτική είναι να ξαναδούμε το Health spot από το Πάσχα και μετά στο λιμάνι της Ραφήνας για να κάνει Rapid test όχι δωρεάν αλλά επί πληρωμή.

Υ.Γ. Αλήθεια γιατί κα Γκικάκη παραμένουν οι διαφημιστικές πινακίδες του Ιατρικού διαγνωστικού Κέντρου στο λιμάνι της Ραφήνας και δεν τις έχετε ξηλώσει; Πληρώνει διαφήμιση για αυτό η ο οργανισμός χάνει χρήματα;