ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Kοινωνική πρωτοβουλία-κάλεσμα για ειδική έκπτωση σε μοριακά διαγνωστικά τεστ (PCR) και Rapid Test

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου αναλαμβάνει κοινωνική πρωτοβουλία για ειδική έκπτωση στα μοριακά διαγνωστικά τεστ (PCR) και τα Rapid Test που θα αφορά το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, το μαθητικό και εκπαιδευτικό πληθυσμό, καθώς και ευπαθείς, κυρίως, ομάδες της πόλης μας.

Με ανοιχτή επιστολή του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου απευθύνει κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, το αργότερο έως την Πέμπτη 20/1/2022, προκείμενου να κατατεθεί ειδική εκπτωτική προσφορά για PCR και Rapid Test, τον χρόνο που θα απαιτείται για να εξαχθεί το αποτέλεσμα, καθώς και τη χρησιμοποιούμενη μέθοδο διάγνωσης.

Η προσφορά των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλεται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα αφορά, κατά βάση, τις ανωτέρω πληθυσμιακές ομάδες (εργαζόμενους στο Δήμο, μαθητικό και εκπαιδευτικό πληθυσμό και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες), αλλά θα μπορεί να συμπεριλάβει το σύνολο των συμπολιτών μας.

Σε  περίπτωση, δε, που οι ενδιαφερόμενοι δεν διαθέτουν εγκαταστάσεις στην περιοχή, θα υποδειχθεί, κατόπιν ειδικής συμφωνίας, χώρος στάθμευσης κινητού εξεταστικού κέντρου.

Συνεχίζουμε στηρίζοντας όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά σε μια δύσκολη καμπή της πανδημίας και της υγειονομικής κρίσης, κατά την οποία απαιτείται διαρκής προληπτικός έλεγχος.                               

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο από ΕΔΩ