ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

* Καλοκαίρι 2022 * Φεστιβάλ με πλούσιο πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Π - Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Για πρώτη φορά φέτος το πλούσιο πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου και του Δ.Ο.Π.Α.Π ενοποιείται υπό τη σκέπη ενός ενιαίου Φεστιβάλ το οποίο ξεκινά απόψε Πέμπτη 23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.     

Το ευρύ φάσμα των εκδηλώσεων που καλύπτει τις καλλιτεχνικές προτιμήσεις και αναζητήσεις όλων των πολιτών του Δήμου μας και θεωρείται βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πλήθος επισκεπτών, θα φιλοξενηθεί στις αναμορφωμένες δημοτικές εγκαταστάσεις (Πάρκο Αναψυχής, Πάρκο Καραμανλή, ανοιχτά γήπεδα κλπ), και περιλαμβάνει: Συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, θεματικές βραδιές, επετειακά αφιερώματα και πλήθος άλλων πολιτιστικών δρώμενων.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει το πρόγραμμα διάθεσης ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων «CINEMA για όλους» σε συνεργασία με τον θερινό κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ.

Το πρόγραμμα αφορά Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου (2 ανά ενήλικα), με διάρκεια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες-παραλαβή εισιτηρίων, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 13.30 στην Γραμματεία του Δ.Ο.Π.Α.Π. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294026073.

Η διαδικασία απόδειξης μόνιμης κατοικίας κατά την παραλαβή των εισιτηρίων απαιτεί ΕΠΙΔΕΙΞΗ αντιγράφου Εντύπου Ε1.

         ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

                            ΙΟΥΝΙΟΣ

 • Πέμπτη 23, 20.00: Αναβίωση του εθίμου «Άη Γιάννη Κακανά (Κλήδονα)» στο Πάρκο Καραμανλή, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, με την στήριξη του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας.
 • Πέμπτη 30 21.00: Συναυλία Ματούλας Ζαμάνη στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση ιδιώτη.

                                                  ΙΟΥΛΙΟΣ

 • Σάββατο 2, ώρα 21.15: Θεατρική Παράσταση «Η αδερφή μου» στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Άγιου Νικόλα διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Πέμπτη 7, ώρα 21.00: Χορευτική παράσταση Λυκείου Ελληνίδων, «Ελληνικοί πληθυσμοί της Μικράς Ασίας και του Πόντου», στον προαύλιο χώρου του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου.
 • Σάββατο 9, ώρα 21.30: Συναυλία Μιχάλη Δημητριάδη στο Γήπεδο Διώνης Πικερμίου, διοργάνωση από την Περιφέρεια τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Δευτέρα 11, ώρα 21.30: Συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση ιδιώτη.
 • Πέμπτη 14, ώρα  20.30: Μουσική εκδήλωση με την χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Ραφήνας Πικερμίου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Άγιου Νικόλα, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.
 • Παρασκευή 15, ώρα 20.30: Μουσική εκδήλωση με Μικρασιατικά κομμάτια με την Φιλαρμονική Δήμου Ραφήνας Πικερμίου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Άγιου Νικόλα, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Τρίτη 19, ώρα 21.00: Θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Τρίτη 26, ώρα 20.30: Θεατρική παράσταση «Ότι χειρότερο» στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 • Πέμπτη 2, 21.00: Θεατρική παράσταση «Δόν Ζουάν» στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Κυριακή 21, ώρα 20.30: Συναυλία με την Λαική Ορχήστρα Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ”, Κεντρική πλατεία Ραφήνας, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Σάββατο 27, ώρα 21.30: «Αυγουστιάτικη βραδιά», συναυλία με τους Ανδριάνα Μπάμπαλη και Κώστα Λειβαδά, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Άγιου Νικόλα, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Κυριακή 28, ώρα 21.00: Μικρασιατική μουσική βραδιά στο «Σπίτι της Τρίγλιας», διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου , με την στήριξη του Συλλόγου Τριγλιανών. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

 • Παρασκευή 2, ώρα 21.00: Συναυλία “Johnny Vavouras & the Cadillacs”, Κεντρική πλατεία Ραφήνας, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Κυριακή 4:  Εκδήλωση «Αντάμωμα» Συλλόγων Κρητών – Ηπειρωτών Ραφήνας στο Πάρκο Καραμανλή, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, με την στήριξη των Συλλόγων Κρητών & Ηπειρωτών Ραφήνας Πικερμίου.
 • Τρίτη 6, ώρα 20.30: Θεατρική παράσταση «Ταξιδεύοντας με την Μπίμπι» στο Πάρκο Αναψυχής, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Πέμπτη 8, ώρα 21.00: Συναυλία Κώστα Χατζή, στο Πάρκο Καραμανλή, διοργάνωση από την Περιφέρεια τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Παρασκευή 9, ώρα 21.00: Συνάντηση Φιλαρμονικών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Πάρκο Καραμανλή, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Σάββατο 10, ώρα 21.00: Η κεντρική συναυλία-κορύφωση για τα Χρυσοστόμεια 2022 και για τις εκδηλώσεις με επετειακό χαρακτήρα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου σε αναβίωση Μικρασιατικού ρεπερτορίου σε ερμηνείες Δημήτρη Μπάση και Ασπασίας Στρατηγού, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Σάββατο 17, ώρα 21.00: Συναυλία-αφιέρωμα στον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο από το συγκρότημα Artiστες, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Άγιου Νικόλα, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.
 • Κυριακή 18: Γιορτή κρασιού στο Πικέρμι, διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου με την στρήριξη του Πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου «Δεινοθηρίο». ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό.