ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα "ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ" που διοργάνωσε το OnCamera.gr στο ξενοδοχείο Αύρα χθες -Συντονιστής αυτής της πρωτοβουλίας ήταν ο Επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Ανάπτυξης" και Υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Η εισαγωγή έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αρτέμιδος και Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ραφήνας, Σάββα Ιωαννίδη.

Την θέση της γυναίκας στην αγορά εργασίας ανέλυσε η Υποψήφια Βουλευτής με την ΝΔ και πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Βάσω Κόλλια.

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ERFC, Νίκος Πετρόπουλος, αναλύοντας τις ευκαιρίες μέσα από τις επιδοτήσεις.

Η life coach και ειδική σε θέματα HR Γκρέις Χατζίκου, έδωσε συμβουλές για την σύνταξη ενός σωστού βιογραφικού. Σειρά είχε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος, Μάριος Βογιατζής, ο οποίος ανέλυσε τις τεχνικές για αποτελεσματική συνέντευξη και τη γλώσσα σώματος ενός συνεντευξιαζόμενου.

 



Κλείνοντας ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είπε μεταξύ άλλων: "...είναι λοιπόν καθήκον μας και μπορούμε να κάνουμε πράγματα ως μονάδες, ο δήμος ως φορέας και τα διάφορα πρόσωπα του δημοσίου να βοηθήσουμε τους νέους της περιοχής μας να βγουν στην αγορά εργασίας και βρουν δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει ή στο αντικείμενο που θέλουν κοντά στην περιοχή που μένουν και με προοπτικές εξέλιξης. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η περιοχή μας έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να αναπτυχθεί, και είναι καθήκον μας να το κάνουμε...".