ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάνω από 30 μυνητήριες αναφορές θα καταθέσουν κάτοικοι, κατά του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για τη φωτιά στο Ντράφι. Θα βρεθεί για δεύτερη φορά κατηγορούμενος ο κ. Μπουρνούς;

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε σε άρθρο στο Attica Today, με τίτλο:”τεράστιες οι ευθύνες του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνους, για τη φωτιά στο Ντράφι.”
Θα βρεθεί κατηγορούμενος για δεύτερη φορά  μετά το Μάτι;
Παραλίγο να κάψει για δεύτερη φορά τη μισή Ανατολική Αττική, επειδή δεν είχε κόψει τα ξερά χόρτα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων.
Και πρίν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι, έρχονται επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το Ντράφι, να δικαιώσουν το δημοσίευμα.
Πάνω από τριάντα κάτοικοι ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα,για σοβαρές αμέλειες και παραλείψεις, από την πλευρά του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, τον οποίον βέβαια εκπροσωπεί ο Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Μπουρνούς.
Έχει δοθεί ήδη εντολή στους δικηγόρους τους,να συντάξουν τη μηνυτήρια αναφορά στην οποία θα αναφέρονται όλες οι ενέργειες που δεν έγιναν από την πλευρά του δήμου, με κυριότερη το μή κόψιμο των ξερών και των χόρτων με αποτέλεσμα όλο το Ντράφι να είναι μία απέραντη μπαρουταποθήκη.
Θα αναλάβει ο κύριος Μπουρνούς την πολιτική ευθύνη; Τι έχει να απαντήσει σε όλους αυτούς τους δημότες που έζησαν ακόμα έναν εφιάλτη και θα ζουν σε ένα μαύρο, κατεστραμμένο τοπίο;
Και επειδή η εισαγγελέας, ζήτησε προανάκριση για τη φωτιά στο Ντράφι, μήπως τελικά ο κύριος Μπουρνούς θα είναι για δεύτερη φόρα κατηγορούμενος, αφού για την φωτιά στο Μάτι έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες;
Και αν τελικά κατηγορηθεί και δεύτερη φορά, μήπως οι  κατηγορίες μετατραπούν σε βαθμό κακουργήματος;
Ποια είναι η ατομική και ποια η πολιτική  σας ευθύνη Δήμαρχε για ότι συνέβη ξανά στον δήμο σας, επί δική σας θητεία; Επιτέλους, οφείλετε μια ξεκάθαρη απάντηση στους δημότες σας!