ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι με απόφαση του ΟΑΣΑ παρατείνεται η μερική τροποποίηση της διαδρομής για τη λεωφορειακή γραμμή 310 "ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-ΡΑΦΗΝΑ-ΜΑΤΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ"

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι με απόφαση του ΟΑΣΑ παρατείνεται η μερική τροποποίηση της διαδρομής για τη λεωφορειακή γραμμή 310 "ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-ΡΑΦΗΝΑ-ΜΑΤΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ" καθώς συνεχίζονται οι εργασίες ύδρευσης που εκτελούνται στο Κόκκινο Λιμανάκι, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 23ης Ιουλίου 2018».
 
Ειδικότερα οι εργασίες που πραγματοποιούνται επί της οδού Δημοκρατίας στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι θα συνεχιστούν το Σάββατο 30 Ιουλίου, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και την Τρίτη 3 Αυγούστου από τις 9.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ. (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1)
 
Η διαδρομή της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 310 «ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ» τροποποιείται ως εξής στη διαδρομή από Ραφήνα προς Μαραθώνα (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2):
 
· Από Φλέμινγκ, δεξιά Δημοκρατίας, κυκλικά τον κόμβο στη συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως (πριν το Κόκκινο λιμανάκι), δεξιά Ίλιδος, συνέχεια Αργιθέας, συνέχεια Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Λ. Μαραθώνος, δεξιά Κυανής Ακτής, αριστερά Λ. Ποσειδώνος, συνέχεια ως έχει.
· Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες.
 
Επίσης για τις ίδιες μέρες και ώρες δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οποιουδήποτε τροχοφόρου στο τέλος της οδού Δημοκρατίας (από οδό Νάξου έως Πανορμιτών Τήνου) δηλαδή μέχρι πριν από την οδό της Αργυράς Ακτής στην αρχή της Λεωφ. Ποσειδώνος της Νέας Μάκρης ενώ θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας. (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 3).