ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκάνδαλο αναθέσεων στα καμένα, με άρωμα Μπουρνούς. 6 εταιρείες θα μοιραστούν την κοπή. Ποιος πρώην δημοτικός σύμβουλος εμπλέκεται σε μία από τις έξι εταιρείες;

Στον αστερισμό των σκανδάλων συνεχίζει να βρίσκεται να βρίσκεται, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κύριος Βαγγέλης Μπουρνούς.

Με αμαρτωλές αναθέσεις σε έξι εταιρείες,σύμφωνα με επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα γίνει η κοπή των καμένων από το Ντράφι και τη Διώνη.

Ερωτήματα προκαλούνται πως έχει ξεκινήσει η κοπή των καμένων, ενώ η πρόσκληση για διαπραγμάτευση έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια μόλις πριν λίγες ημέρες.

Και γιατί κύριε Μπουρνούς να μην την πάρει τη δουλειά μία εταιρεία που θα πετύχετε και καλύτερη τιμή, αλλά θα τη σπάσετε σε έξι. Δηλαδή θα πάρει κάθε εταιρεία από 50.000 Ευρώ.

Ποιος πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου,που εκλέγεται στο Πικέρμι, εμπλέκεται σε μία εταιρεία από τις 6; Μήπως είναι τελικά το 2023 υποψήφιος με το νυν Δήμαρχο;

Πόσο νόμιμη είναι η κατάτμηση αυτή η κ. δήμαρχε; Θα περάσει από τον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου, η πράξη αυτή;

Παράνομες μεθοδεύσεις, αμαρτωλές απευθείας αναθέσεις και σπατάλη του δημοσίου χρήματος, με άρωμα Βαγγέλη Μπουρνούς.

Τελικά ο κατήφορος αυτής της Δημοτικής Αρχής δεν έχει σταματημό.

Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν αυτήν την αλαζονική συμπεριφορά του δημάρχου, είναι οι δημότες που θα τον στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις εκλογές του 2023.