ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σοκ» για τον Υπόδικο Βαγγέλη Μπουρνούς οι 30 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, 30 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στο πρόσωπο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» και υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου. 

Στο cafe - restaurant «RIVA» του Γιώργου Χαχολάκη, το βράδυ της Τετάρτης 05/10 ο Ανδρέας Βασιλόπουλος προσκάλεσε σε συνάντηση εργασίας παλαιούς και νέους υποψήφιοι δημ. συμβούλους, διαψεύδοντας όλους αυτούς που ήθελαν να μειώσουν τη δυναμική του.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τη μεγάλη ομάδα των ανθρώπων που στέκεται  δίπλα του, ανέφερε: «Έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είμαστε παρόντες, με τεχνογνωσία και λύσεις. Δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί καθορίζουμε το προεκλογικό πρόγραμμα και την επόμενη των εκλογών το υλοποιούμε για να αποκτήσουμε ένα δήμο αντάξιο της εποχής που ζούμε».

Το μήνυμα του αγώνα για τη δημοτική αλλαγή και τη νίκη ήταν σαφές από τις παρεμβάσεις και το πάθος όλων.

Η προχθεσινή εκδήλωση έστειλε όμως ένα δυνατό μήνυμα με αποδέκτες ... τους εξαφανισμένους από το 2019, ότι η αντιπολίτευση δεν γίνεται από τον καναπέ, εκείνους της ομάδας Μπουρνούς που πίστευαν στην άνετη εκλογή του υπόδικου και εκείνους που αναζητούσαν υποψήφιους λαγούς και… πετραχήλια.