ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Παλαιάς Φώκαιας είχε την σήμερα το πρωί 24/01 ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μαζί με τους Αντιδημάρχους Γιάννη Κυριακόπουλο και Ηλία Πατσιαούρα

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Αβραμίδης εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες λόγω του lock down και την στήριξη που ζητούν από τις τοπικές αρχές ενόψει της άρσης των μέτρων .

Η συζήτηση κυρίως περιεστράφη γύρω από την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας που έχει αποφασίσει η Τοπική Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας χωρίς οι ίδιοι να έχουν κάποια ενημέρωση για ένα θέμα που κατεξοχήν τους αφορά.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι καθησύχασαν τους επαγγελματίες, διαβεβαιώνοντας τους ότι καμία απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί αν δεν λάβουν οι ίδιοι γνώση για τις όποιες αλλαγές πρόκειται να γίνουν.

Εξάλλου με ανακοίνωση που πρόσφατα εξέδωσε ο Δήμος για το πρόγραμμα ενοποίησης Αναβύσσου - Παλαιάς Φώκαιας , ήταν ξεκάθαρο ότι όλα θα γίνουν μετά από ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων φορέων, επαγγελματιών και κατοίκων.

Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση της πλατείας της Π. Φώκαιας μόλις ο Δήμος πάρει επίσημα την πρόταση- μελέτη ανάπλασης του χώρου!