ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς...«πνοή» η υποψηφιότητα του Γιάννη Κυριακόπουλου στον Σαρωνικό

Χωρίς...«πνοή» η υποψηφιότητα του Γιάννη Κυριακόπουλου στον Σαρωνικό

Μια ανακοίνωση 165 λέξεων, μια άοσμη συνάντηση για τη δήλωση της υποψηφιότητας και ένα μακροσκελές δελτίου τύπου, χρειάστηκαν για να συσταθεί, μόλις δύο εβδομάδες πριν, ο συνδυασμός «Σαρωνικός Δύναμη Πνοής» του κ. Γιάννη Κυριακόπουλου για τον Δήμο Σαρωνικού.

Από την μία πλευρά, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών αναφέρει ό,τι

τα χρόνια αυτά συνέβαλλε στην ωρίμαση των διαδικασιών για να μπορέσει ο δήμος να υλοποιήσει έργα και παρεμβάσεις, αφού όπως σημείωσε παρέλαβε μια εντελώς ανοργάνωτη υπηρεσία το 2019, αλλά από την άλλη πλευρά χαρακτηρίζει το έργο της διοίκησης στην οποία συμμετέχει ως «συσσωρευμένη ροπή αδράνειας»!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κ. Κυριακόπουλος, προερχόμενος από την Παλαιά Φώκαια και με πρόθεση, όπως διαλαλεί να αποτελέσει την εκπροσώπηση του παραλιακού μετώπου και να φροντίζει για τηναναπτυξιακή του πορεία, απέφυγε να θέσει εξαρχής τον εαυτό του ως υποψήφιο δήμαρχο για να ηγηθεί, της μεταβατικής περιόδου και υποστήριξε ως ικανότερο, τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γκίνη, από τα Καλύβια. Ως συνέπεια αυτού, άνθρωποι που υποστηρίζαν την υποψηφιότητά του δηλώνουν ήδη προβληματισμένοι για το τι μπορεί να υποκίνησε αυτή την μεταστροφή. Ο αντιδήμαρχος καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσει ... για την πρόθεση του να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο για τις παραλιακές δημοτικές ενότητες του Σαρωνικού, όμως η ίδια η κίνηση του, τον διαψεύδει.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν ο κ. Κυριακόπουλος επιθυμεί «να διεκδικήσει μια καλύτερη προοπτική για το δήμο Σαρωνικού» και να εργαστεί «για να αναμορφώσει τον δήμο» γιατί δεν το έπραξε από τώρα;

Γιατί δεν κατέθεσε την πρόταση του, για να κάνει από τώρα πράξη αυτό που οραματίζεται;

Γιατί παρέλειψε να ανακοινώσει την ομάδα των υποψηφίων – στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητά του;

Θα ήταν περισσότερο χρήσιμο και ωφέλιμο για τον ίδιο να ξεκαθαρίσει άμεσα τις θέσεις του και να αιτιολογήσει τη στάση του, αν θέλει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση του για την επόμενη ημέρα, μετά τις κρίσιμες εκλογές του Οκτωβρίου.

Εμείς αναμένουμε…!!!