ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Σαρωνικού με σημαντική ποσότητα φαρμάκων

Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Σαρωνικού με σημαντική ποσότητα φαρμάκων

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων και παραφαρμάκων για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Σαρωνικού παρέλαβε ο δήμαρχος Χρήστος Γκίνης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Η σχετική προσφορά πραγματοποιήθηκε από την κοινοτική σύμβουλο Καλυβίων της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Κοντού που παρέδωσε αντιφλεγμονώδη, αντιυπερτασικά, νευρολογικά, γαστρεντερολογικά, καρδιολογικά σκευάσματα, στατίνες, συμπληρώματα, καθώς και ελλειπτικά παιδικά αναλγητικά.

Ο δήμαρχος Χρήστος Γκίνης καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Ηλίας Πατσιαούρας που παρέλαβαν το υλικό, εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους.

 «Ευχαριστούμε θερμά την κα. Κοντού για τη δωρεά της. Κάθε κίνηση που μπορεί να ανακουφίσει τους ευάλωτος συμπολίτες μας είναι για εμάς ευπρόσδεκτη. Η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την τοπική αυτοδιοίκηση, ειδικά σε θέματα ευάλωτων ομάδων» τόνισε ο χρ. Γκίνης.

 Από την πλευρά του ο Ηλ. Πατσιαούρας εξέφρασε την ελπίδα «σύντομα να υπάρξουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες. Στόχος και επιθυμία μας είναι οι ωφελούμενοί μας να αισθάνονται βέβαιοι ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι πρώτη προτεραιότητα του δήμου και ότι δουλεύουμε για την επίτευξη του σκοπού αυτού».

Από το Γραφείο Τύπου