ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαράλαμπος Γαλάνης: "Από εχθές το μεσημέρι που το κύμα κακοκαιρίας χτύπησε το Δήμο μας στήθηκε επιχειρησιακό κέντρο στο Δημαρχείο..."

"...με Επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου και τους συναρμόδιους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας κ.Χαράλαμπο Γαλάνη ,τεχνικών Υποδομών του Δήμου κ.Βασίλη Μπούτση και τον αναπληρωτή Αντιδήμαρχο ΠΠ κ. Κώστα Γκίκα.
Τέθηκαν σε επιφυλακή όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου Σαρωνικού, τα πληρώματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου καθώς και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας.
 
Ξεκίνησε από το απόγευμα επιχείρηση ώστε να κρατήσουμε όλους τους κεντρικούς άξονες του Δήμου μας αλλά και στις Δημοτικές κοινότητες ανοιχτές με τη συμμετοχή όλων των μηχανημάτων που διαθέτει ο Δήμος αλλά και ιδιωτών.
 
Συνεχίστηκαν αδιάκοπα όλες τις βραδινές ώρες αλλά και τις πρώτες πρωινές οι προσπάθειές μας καθώς ήταν πολύ έντονη η χιονόπτωση, κάτι που δυσχέραινε το έργο μας.
 
~Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια όλοι οι συμπολίτες μας που μας κάλεσαν έχοντας προβλήματα υγείας και όχι μόνο.
 
~Έγιναν ρίψεις αλατιού από εχθές τις πρώτες απογευματινές ώρες και συνεχίστηκαν αδιάκοπα τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Η Πολιτική Προστασία καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου με υψηλό το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει συνεχίζουν να είναι σε επιφυλακή έως ότου περάσει το κύμα κακοκαιρίας.
 
Ως αντιδήμαρχος της Πολιτικής Προστασίας θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου που εργάζονται ακατάπαυστα φροντίζοντας για την ασφάλεια των Δημοτών.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατά τόπους αντιδημάρχους των Δημοτικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία μας καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βρίσκονταν δίπλα μας αλλά και σε όλους αυτούς τους δημότες που μας πήραν τηλέφωνο και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεσή μας ώστε να βοηθήσουν όπου μπορούν.
 
Συνιστάται μεγάλη προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τα νερά ενδέχεται να παγώσουν με αποτέλεσμα μεγάλη ολισθηρότητα στο οδόστρωμα."