ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Παπαχρήστου -Σωφρόνης το ζευγάρι της δεύτερης Κυριακής στο Σαρωνικό

Παπαχρήστου -Σωφρόνης το ζευγάρι της δεύτερης Κυριακής στο Σαρωνικό

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές μας, αλλά και δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στο Δήμο Σαρωνικόυ, το ζευγάρι της δεύτερης Κυριακής αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Παπαχρήστου και ο Γιώργος Σωφρόνης.

Ο μεν κ. Παπαχρήστου, αν και είναι υποψήφιος για πρώτη φορά, έχει δείξει από την αρχή αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και ικανότητα στο να δημιουργήσει έναν δυναμικό συνδυασμό, με ικανά στελέχη από όλες τις περιοχές του Δήμου Σαρωνικού. Σήμερα, μετράει κοντά στα 90 άτομα στο ψηφοδέλτιό του, ενώ στο συνδυασμό του έχουν ενταχθεί και οι αντιδήμαρχοι Μπάμπης Γαλάνης και Κώστας Γκίκας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πουλόπουλος και Ακριβή Καρούμπαλη.

Μάλιστα, μετά την τελευταία του ομιλία στην Ανάβυσσο, η οποία ξεπέρασε σε προσέλευση τα 500 άτομα, έδειξε πως ο κόσμος του δήμου συντάσσεται ένθερμα στο πλευρό του.

Ο δε κ. Σωφρόνης, προέρχεται, αρχικά, από μια αποτυχημένη θητεία ως πρώην δήμαρχος, που δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών το 2019 και επανέρχεται τώρα στην διεκδίκηση του δήμου, έχοντας χάσει σημαντικό μέρος από την πάλαι ποτέ δυναμική του. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα του πολλά από τα στελέχη που τον στήριζαν. Σαστισμένος από το νέο σκηνικό στο Δήμο Σαρωνικου, δείχνει να μην μπορεί να βρει λύσεις και να αντιδράσει άμεσα, αλλά έχει το ποσοστό το οποίο τον φέρνει στο δεύτερο γύρο έστω και δεύτερο.

Τέλος, η  υποψηφιότητα της κας Ράπτη δείχνει πια να ξεθωριάζει, με πληροφορίες μας από την τοπική κοινωνία να αναφέρουν ότι, μετά τον εορτασμό του Πάσχα, ο συνδυασμός της δεν θα υφίσταται πλέον. Η ίδια προσπαθεί να αποτρέψει το γεγονός αυτό και να πείσει συναδέλφους της από τη διοίκηση να ανακοινώσουν άμεσα τη στήριξή τους προς το πρόσωπό της, κάτι που έχουν επίσημα αρνηθεί. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όσο ο χρόνος περνά και η κα. Ράπτη δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια συσπειρωμένη ομάδα, το μέλλον της υποψηφιότητάς της κρίνεται αβέβαιο.

Στα μείον της κας Ράπτη είναι και η επιλογή της να στηρίξει τον νυν δήμαρχο κ. Χρήστο Γκίνη ο οποίος με την πολιτική που ασκεί,40 ημέρες ήδη, είναι ανύπαρκτη και αυτό διότι, ο ίδιος, δεν αναγνωρίζει τις έννοιες, πολιτικό ον, πολιτικές πράξεις, πολιτικές αποφάσεις και πολιτικός σχεδιασμός.

Τα  μέχρι στιγμής δεδομένα, μας δείχνουν ότι τελικά οι δύο αντίπαλοι για την αυριανή διοίκηση θα είναι ο κ. Παπαχρήστου και ακολουθεί ο κ. Σωφρόνης .

Και οι δύο θα παλέψουν για να πείσουν τους πολίτες του Σαρωνικού να τους επιλέξουν, με φαβορί μέχρι στιγμής τον κύριο Δημήτρη Παπαχρήστου, ο οποίος δείχνει να λειτουργεί μη παλαιοκομματικά με κομματάρχες, πρόεδρους, τοπάρχες, μπαρμπάδες με πάρα πολλούς συγγενείς, διορισμένους και ωφελημένους, κουμπάρους να συσπειρώνονται γύρω από το ¨καλό παιδί” που έφαγε και ήπιε στο τραπέζι τους, ώστε να είναι φίλοι στο facebook, να έχουν το τηλέφωνό του την επόμενη μέρα και να λένε “εγώ τον έβγαλα”, “έφαγε σπίτι μου”, “είναι άνθρωπός μου”, “θα μας φτιάξει το δρόμο, μου έκανε like, τον κάλεσα στο γάμο, ήρθε στην κηδεία, θα μας διορίσει το παιδί αμέσως μετά τις σπουδές!!!

Δείχνει ότι έχει ομάδα λειτουργίας και όχι “ειδικούς” για να μοχλέυουν υπαλλήλους και υπηρεσίες…

Τους επόμενους τρεις μήνες, είναι σίγουρο ότι θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο Σαρωνικό.

Ίδωμεν…