ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνάντηση του δημάρχου Σαρωνικού Χρήστου Γκίνη  με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση του δημάρχου Σαρωνικού Χρήστου Γκίνη με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Γκίνης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμητρα Ράπτη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα απαραίτητα αναπτυξιακά έργα υποδομής που συμπεριλαμβάνονται στον στρατηγικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και οι αναγκαίες χρηματοδοτήσεις για την πραγματοποίησή τους.

 Συγκεκριμένα ο Χρ. Γκίνης έθεσε ως προτεραιότητα τη δημιουργία σύγχρονου οδικού δικτύου, τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες, την οργάνωση νέων παιδικών χαρών και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων, τη δημιουργία χώρων που θα αποτελούν πόλο έλξης για τη νεολαία της περιοχής και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

 Ένα από τα σημαντικά θέματα που έθεσε ο κος. Γκίνης στο υπουργό είναι η κύρωση εφαρμογής των τοπικών σχεδίων πόλεως: «Συζητήσαμε εκτενώς το θέμα και ζητήσαμε την εξεύρεση λύσης. Στόχος μας είναι η συντεταγμένη ανάπτυξη της περιοχής μας μέσα από την εφαρμογή των πολεοδομικών σχεδιασμών. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλες καθυστερήσεις, η πολιτεία θα πρέπει επιτέλους να επιταχύνει τις διαδικασίες».

 Τέλος, συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα των χρήσεων γης στη Σαρωνίδα και σε άλλες περιοχές.

 Από το Γραφείο Τύπου

338474564_599483045392630_3350722875915934717_n_d79c1.jpg