ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Γιορτή Ιστιοπλοΐας στην Παλαιά Φώκαια «OPEN INTERNATIONAL SARONIC GULF OPTIMIST REGATTA » στις 6-10 Aπριλίου

Γιορτή Ιστιοπλοΐας στην Παλαιά Φώκαια «OPEN INTERNATIONAL SARONIC GULF OPTIMIST REGATTA » στις 6-10 Aπριλίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιάς Φώκαιας ‘Ο ΠΥΘΕΑΣ’ υπό την αιγίδα και με τη χορηγία του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει την OPEN INTERNATIONAL SARONIC GULF OPTIMIST REGATTA 2023, έναν τετραήμερο αγώνα ιστιοπλοΐας στην Π. Φώκαια, από τις 6 μέχρι τις 10 Απριλίου.

Η πρώτη ΟPEN INTERNATIONAL SARONIC GULF OPTIMIST REGATTA, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 5 χώρες και μία εθνική ομάδα (Τουρκία), περιλαμβάνει ειδικές κούρσες για αθλητές με λίγες συμμετοχές σε αγώνες αλλά και κούρσες με ηλικιακές κατηγορίες. Έχουν δε, προσκληθεί διεθνείς κριτές.

Την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερη τελετή λήξης που όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «θα μείνει αξέχαστη». Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης και το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Τη διοργάνωση χαιρετίζουν και καλωσορίζουν στον δήμο Σαρωνικού ο δήμαρχος Χρήστος Γκίνης και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, σημειώνοντας ότι «αναμένουμε να φιλοξενήσουμε και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις καθώς υπάρχει η πολιτική βούληση αλλά και οι προδιαγραφές ειδικά για τη διενέργεια θαλάσσιων αθλημάτων».

Ο Δήμος Σαρωνικού και ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιάς Φώκαιας ‘Ο ΠΥΘΕΑΣ’ σας περιμένουν στη γιορτή της ιστιοπλοΐας στον πανέμορφη Παλαιά Φώκαια για να γεμίσουμε τη θάλασσα πανιά!

Από το Γραφείο Τύπου