ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Επτά υπέροχες παραστάσεις καθημερινά από τις 26/5 έως και την 1/6, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια

Επτά υπέροχες παραστάσεις καθημερινά από τις 26/5 έως και την 1/6, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια

Το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών θιάσων Αν. Αττικής που συνδιοργανώνεται από την Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» του Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος» και την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου μας.

 Από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε επτά υπέροχες παραστάσεις καθημερινά στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 26 Μαΐου: «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», των Ρέππα – Παπαθανασίου, από το Θεατρικό εργαστήρι Γλυκών Νερών, Δήμου Παιανίας «Επί σκηνής δρώμενα»

Σάββατο 27 Μαΐου: «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγή Μπρατάκου από τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο Τριλογία, Δήμου Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης, κατάλληλο από 16 ετών και άνω.

Κυριακή 28 Μαΐου: «Sweer dreams… Bitter Realities από την Θεατρική Ομάδα «4action», Δήμου Μαραθώνος

Δευτέρα 29 Μαΐου: «Λοιπόν Συνεχίζουμε;» διασκευή του «Play on» του Rick Abbot, από το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΣΝΜ (Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης)

Τρίτη 30 Μαΐου: «Τα κόκκινα φανάρια», του Αλέκου Γαλανού από την ομάδα «Πυρπολητής, Πυρήνες Πολιτισμού» Δήμου Διονύσου

Τετάρτη 31 Μαΐου: « Δεσποινίς ετών 39» των Σακελλάριου- Γιαννακόπουλου από την Θεατρική πορεία «Ανοιχτά Πανιά», Δήμου Σαρωνικού

Πέμπτη 1 Ιουνίου: «Τα παιδιά είναι παιδιά - Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο από το «ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ» Θεατρικού Συλλογού Σπατών.

Το θέατρο μας ενώνει!

Σας περιμένουμε με χαρά!

#1ο_ΦΕΣΤΙΒΑΛ_ΘΕΑΤΡΟΥ_ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ