ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Γιώργος Γκόντζος: ”Ο πανικός και η απελπισία είναι κακοί σύμβουλοι κα Δήμητρα Ράπτη”

Γιώργος Γκόντζος: ”Ο πανικός και η απελπισία είναι κακοί σύμβουλοι κα Δήμητρα Ράπτη”

Τελικά δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε κάτι και τρέχουν κάποιοι “ τάχα να μας διαψεύσουν”, αλλά στην προσπάθειά τους αυτή δυστυχώς για αυτούς μας επιβεβαιώνουν.

Αυτό αφορά ειδικότερα την υποψήφια δήμαρχο Σαρωνικού κα Δήμητρα Ράπτη, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook,  που φυσικά την έχουν γράψει  άλλοι,  προσπαθεί να διαψεύσει δημοσίευμα του Attica today, το οποίο  ρωτάει “Δεν θα είναι υποψήφιος ο κύριος Κώστας Στεργίου με την κυρία Δήμητρα Ράπτη.”

Αφού λοιπόν κυρία Ράπτη δεν τρέχει τίποτα με τον κύριο Στεργίου σας ρωτάμε τα εξής:

1. Γιατί εσείς  και υποψήφιοι σας, ήσασταν μέχρι τις 1:30 τη νύχτα στο κοινοτικό κατάστημα του Κουβαρά;

2. Γιατί ο κύριος Στεργίου εδώ και μία εβδομάδα λέει παντού ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

3. Γιατί γυρίζει από σπίτι σε σπίτι και προσπαθεί να πείσει τους δημότες,  να ψηφίσουν άλλον υποψήφιο, λέγοντάς τους ότι δεν θα είναι υποψήφιος;

4. Επειδή γνωρίζουμε  πώς γράφει ο κύριος Στεργίου( αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο facebook),  γιατί δεν φροντίσατε το κείμενο του να είναι γραμμένο σύμφωνα με τον τρόπο που γράφει; Γιατί αν ρωτήσουμε τον ίδιο να μας το πει απέξω σίγουρα δεν θα ξέρει ούτε δυο-τρεις λέξεις.

Θα μπορούσαμε να σας θέσουμε και άλλα ερωτήματα αλλά προς το παρόν σας βάζουμε τα εύκολα, γιατί τα δύσκολα θα σας τα ρωτήσουμε  αργότερα, αν και βέβαια πιστεύουμε ότι δεν θα απαντήσετε ούτε σε αυτά.

Όσο για αυτά που γράφετε στην εισαγωγή σας, για το ποιος υπογράφει και για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος, σας λέμε ότι θα ρθει η ώρα πάλι που θα δικαιωθούμε (γιατί γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση).

Όσο δε  την δεύτερη αναφορά σας ότι τα δημοσιεύματα αυτά μας διασκεδάζουν τα σαββατοκύριακα,  σας πληροφορώ ότι πράγματι πολλά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, θα διασκεδάσουμε με πολλά δημοσιεύματα,  τα οποία δεν θα είναι ευχάριστα για σας, γιατί θα μιλάμε για αποχώρηση στελεχών και μάλιστα με προσωπικές τους δηλώσεις. 

Επίσης κυρία Ράπτη ρωτήστε να μάθετε για τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στο δήμο Σαρωνικού και σας δείχνουν 20 μονάδες πίσω από τον πρώτο, οι οποίες σας φέρνουν στην τρίτη θέση και μάλιστα με μη ανατρέψιμη κατάσταση.

Ο ηγέτης κα Δήμητρα Ράπτη, θα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό, ώστε οι αποφάσεις που λαμβάνει να είναι ορθολογικές και αποτελεσματικές, αλλά επειδή δεν το χετε εσείς, δείχνεται ότι βρίσκεστε  σε πανικό και  είστε κυριευμένη από απελπισία.

Καληνύχτα κα Ράπτη.