ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αντιδήμαρχος με… βαρύγδουπο τίτλο και ανύπαρκτο έργο!

Αντιδήμαρχος με… βαρύγδουπο τίτλο και ανύπαρκτο έργο!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για αυτούς που θα τους εκπροσωπούν στους δήμους και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν κάνει έργο.

Όμως υπάρχουν και κάποιες εξόφθαλμες περιπτώσεις υποψηφίων, που ζητούν και πάλι την ψήφο των πολιτών,  αλλά χωρίς να έχουν παρουσιάσει τίποτα! Κανένα έργο! Και μάλλον ήταν διακοσμητικοί στις θέσεις τους ή καλύτερα ανεπαρκείς.

Όπως λέγεται, ένας από τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σαρωνικού, ο κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, που διατέλεσε αντιδήμαρχος με τον… βαρύγδουπο τίτλο «Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης»  του δήμου, δεν προσέφερε τίποτα, οπότε και οι πολίτες είναι αποφασισμένοι, όπως κυκλοφορεί στο δήμο Σαρωνικού να τον «μαυρίσουν».

Μάλιστα, αναφέρουν και διάφορα παραδείγματα, που κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του αντιδημάρχου ο κ. Παπαχρήστου είναι μηδενικό έργο.

Για παράδειγμα:

Ήταν υπεύθυνος του Ανοιχτού πανεπιστημίου. Το έκλεισε.

Είχε την αρμοδιότητα του γραφείου Τουριστικής Προβολής του δήμου. Το έκλεισε και αυτό!

Επίσης, ήταν αρμόδιος για την παρουσίαση του δήμου Σαρωνικού στην πολύ σημαντική έκθεση FoodExpo. Τι έκανε; Δεν ασχολήθηκε καθόλου και ο δήμος δεν συμμετείχε!

Θέλετε, όπως λένε, και άλλα παραδείγματα;

Λοιπόν, είχε στην αρμοδιότητά του το Μητρώο Εθελοντών του δήμου, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική δουλειά κάνουν σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο. Ε, λοιπόν, το Μητρώο… εξαφανίστηκε!

Επίσης, ενώ ήταν αρμόδιος για την ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών και σχολικών δομών, δεν έκανε απολύτως τίποτα!

Τελικά, ο κ. Παπαχρήστου, όπως καταγγέλλουν δεν έκανε και κάτι… Οπότε τι ακριβώς έκανε στο Δήμο Σαρωνικού, τι πρόσφερε, εκτός από τον… μεγαλειώδη τίτλο των αρμοδιοτήτων του;

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή:https://todaypress.gr/