ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, με τους εργαζόμενους του δήμου

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, με τους εργαζόμενους του δήμου

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, με τους εργαζόμενους του δήμου.

 Δημήτρης Παπαχρήστου: «Στόχος μας δεν είναι να είμαστε απλώς καλοί, στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι»

 «Στόχος μας δεν είναι να είμαστε απλώς καλοί, στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι. Μόνο έτσι θα αλλάξουμε το δήμο μας, μόνο έτσι οι δημότες μας θα δουν εμπράκτως αλλαγές στην καθημερινότητά τους». Με τη φράση αυτή ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, έδωσε το στίγμα διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής κατά τη συνάντηση εργασίας που είχε με τους εργαζόμενους του δήμου, στη 1 μετά το μεσημέρι της Τρίτης.

 «Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε στην εργασία μας ταχύτητα, καλό συντονισμό, επαγγελματισμό και αλλαγή νοοτροπίας, σε κάποιες περιπτώσεις. Γιατί μόνο έτσι σε πέντε χρόνια θα έχουμε καταφέρει να πάμε το δήμο μας μπροστά. Μόνο έτσι σε πέντε χρόνια από τώρα ο δήμος μας θα είναι ένας δήμος στον οποίο χαιρόμαστε να ζούμε», τόνισε κατά την ομιλία του.

► Επισήμανε δε, ότι δυο είναι οι πυλώνες στους οποίους επιθυμεί να βασιστεί η σχέση των εργαζομένων με τον ίδιο και με τους δημότες: οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και η ευγένεια.

 «Λειτουργούμε όλοι σαν ομάδα, συνεπώς οι σχέσεις μας θα πρέπει να βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους σας, ανεξάρτητα τι ψηφίζετε. Αυτό που ζητώ από εσάς είναι ειλικρίνεια στη μεταξύ μας σχέση και ευγένεια προς τους δημότες που απευθύνονται σε εμάς προκειμένου να βρούμε λύση στο πρόβλημα τους».

► Στη συνέχεια ο δήμαρχος εξήγησε στους εργαζομένους την απόφασή του για την αλλαγή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και παρουσίασε τον νέο Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνη Κουλουβράκη, τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους καθώς και τους ειδικούς συνεργάτες.

► Η συνάντηση έληξε με το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων τόσο κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του δημάρχου, όσο και κατά την παρουσίαση της δημοτικής ομάδας.