ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έναρξη νέου κύκλου διαλέξεων του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Σαρωνικού

Έναρξη νέου κύκλου διαλέξεων του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Σαρωνικού

Έναρξη νέου κύκλου διαλέξεων του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Σαρωνικού

 Το Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Σαρωνικού ανοίγει, ξανά, τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους δημότες, με την επίσημη έναρξη του νέου κύκλου σπουδών του εαρινού εξαμήνου για το 2024, με 3 νέες θεματικές ενότητες:

► 1) Υγεία και Ευ ζην

► 2) Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Τουρισμός

► 3) Κυκλική Οικονομία & Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

 Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Αναστάσιο Μυλωνά, Αν. Διευθυντή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κλινικής Θεραπευτηρίου “Metropolitan”.

 Για να συμμετάσχετε στον νέο κύκλο σπουδών παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/YWiUsXGqMDsNg5z99

Πλήθος έγκριτων επιστημόνων, πανεπιστημιακών καθηγητών, επιχειρηματιών και στελεχών εταιριών θα πραγματοποιούν τις διαλέξεις δια ζώσης, κάθε Πέμπτη στις 18:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού. Οι διαλέξεις δίνουν την ευκαιρία στους δημότες του Σαρωνικού να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντα τους, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, να έρθουν σε επαφή με νέα γνωστικά πεδία καθώς και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

 Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Παιδείας και Κοινωνικών Προγραμμάτων Δήμου Σαρωνικού και υπεύθυνη για την λειτουργία του Δημοτικού Πανεπιστημίου κα Βικτώρια Σιμιτζή – Μυκονιάτη τονίζει μεταξύ άλλων: «Η επανεκκίνηση του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου του Δήμου μας είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ευρεία λειτουργία του φορέα αυτού, που στοχεύουμε να επεκτείνουμε και να αναπτύξουμε. Ο ρόλος του δήμου είναι ουσιαστικός στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και των ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην γνώση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι με δυναμικό τρόπο, να εντάξουμε και άλλες θεματικές ενότητες, να επεκτείνουμε την συνεργασία του Δήμου με ποικίλα Πανεπιστήμια και φορείς της χώρας αλλά και να πραγματοποιήσουμε πλήθος επιστημονικών ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων».

 Η φοίτηση στο Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Σαρωνικού είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους πολίτες.