ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμαρχος που θεωρεί ότι το χαμόγελο της Colgate αρκεί για να διοικήσει τον δήμο

Ο Δήμαρχος που θεωρεί ότι το χαμόγελο της Colgate αρκεί για να διοικήσει τον δήμο

Μόλις 66 μέρες από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Παπαχρήστου και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείχνει την ανευθυνότητα που τον διακρίνει.


6 Μαρτίου σήμερα και ο δήμος Σαρωνικού παραμένει χωρίς τεχνικό πρόγραμμα, χωρίς προϋπολογισμό, εκπρόθεσμη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας με άρωμα...ανειλημμμένων υποχρεώσεων και πολύ χαμόγελο !!!


κ. Παπαχρήστου, αναρωτιώμαστε πότε σκέφτεστε να φέρετε στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προυπολογισμού ;


Ποιος μήνας σας εξυπηρετεί;


Η εύρυθμη λειτουργία του δήμου σας ενδιαφέρει άραγε;


Στο «βαρύ» σας πρόγραμμα δεν χωρούν τόσο σημαντικά θέματα μάλλον.

Τι να σχολιάσουμε και για την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας ;

Προσπερνάτε λόγω ...υποχρεώσεων  ακόμη και όσα ορίζει η σχετική διάταξη του υπουργείου Εσωτερικών.

Δίμηνο κ. Παπαχρήστου λέει, όχι όποτε σας βολεύει...όπως η 11η Μαρτίου.

Δεν σας το είπε αυτό ο συνάδελφος Δήμαρχος που σας συμβουλεύει;

Οι νόμοι και οι διαδικασίες ξέρετε κ. Παπαχρήστου δεν ορίζονται από τον εκάστοτε δήμαρχο αλλά μάλλον θέλετε να είστε ο πρώτος δήμαρχος στην Ελλάδα που θα καθιερώσει τα δικά του «ήθη και έθιμα» για το «καλό» του δήμου του.

Δεν διστάζετε ακόμη και να αδειάσετε σε συνεντεύξεις που παραχωρείτε ανθρώπους που σας εμπιστεύτηκαν και ίσως και σας στήριξαν προεκλογικά, αλλά μήπως η επόμενη συνέντευξη σας να είναι την 1η Απριλίου...αν φυσικά το «επιτρέπουν» οι υποχρεώσεις σας.

Συνεχίστε με χαμόγελο εσείς (αν και σας έχει κοπεί από τα συνεχόμενα λάθη σας), διατηρείστε την ανεύθυνη - ανώριμη αυτή στάση και ο Δήμος Σαρωνικού σίγουρα επί των ημερών σας θα πάει πολύ «ψηλά» !!!