ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού από την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Με απόφαση του Προέδρου του ΝΠΔΔ Αριστόδικος κ. Πουλόπουλου και έπειτα από αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη μας και τον κόσμο που εξυπηρετείται, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της για τους ενδιαφερόμενους από την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για το κοινό όσο και για το προσωπικό.
Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό θα είναι: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9.00 – 16.00
Σε λίγα βήματα…
1. Κλείνουμε ραντεβού (για επιστροφή ή δανεισμό) και σε περίπτωση αργοπορίας ενημερώνουμε έτσι ώστε να βρεθεί λύση και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τους επόμενους.
2. Στον χώρο τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Απαραίτητη η χρήση μάσκας. Φοράμε γάντια εάν θέλουμε να δανειστούμε βιβλία και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας.
3. Η παραμονή μας στον χώρο ορίζεται έως 15 λεπτά.
Για την Επιστροφή βιβλίων, στην είσοδο, το προσωπικό σας βοηθά να τα τοποθετήσετε σε σακούλα όπου παραμένουν σε ειδικό χώρο - καραντίνα για το απαραίτητο διάστημα των 72 ωρών και μετά τοποθετούνται στα ράφια.
Για τον Δανεισμό βιβλίων και την γρήγορη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης https://kalivialibrary.openabekt.gr/ (στη λειτουργία Αντίτυπα μπορείτε να δείτε τον ταξιθετικό αριθμό του και εάν το βιβλίο είναι διαθέσιμο ή χρεωμένο) και επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2299048509 (Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 16:00) προκειμένου να γίνει η
κράτησή τους.
Η εξυπηρέτηση ερευνητών, μελετητών, σπουδαστών κλπ γίνεται κατόπιν ραντεβού.
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ το Αναγνωστήριο και οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.
Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αριστόδικος
ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ