ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόκριση στον Τελικό του 1ου Δημοτικού Καλυβίων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Η νεοσύστατη Ομάδα Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Καλυβίων συμμετείχε στους Περιφερειακούς Αγώνες του Διαγωνισμού Ρομποτικής Αττικής την Κυριακή 22/05 πετυχαίνοντας την πρόκριση για τον Πανελλήνιο Τελικό στην κατηγορία «Πρωτογενής Τομέας Αγροτική Παραγωγή» .
 
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.
 
Το Θέμα που επέλεξαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί έχει να κάνει με την ιστορία του τόπου ΕΛΙΑ - στην σύγχρονη εκδοχή του…και το όνομα αυτής «ΕΛΑΙΟΣΥΛ-LEGOS» .
 
Θερμά Συγχαρητήρια τόσο σε όλους τους Μαθητές όσο και στους Εκπαιδευτικούς και Γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που αφιλοκερδώς προσέφεραν τη γνώση και την αγάπη στο αντικείμενό αυτό.
 
Καλή Επιτυχία στον Τελικό !!!
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ 2021-2022 Πρωτογενής Τομέας Αγροτική Παραγωγή Νηπιαγωγείο Δημοτικό Γυμνάσιο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού 2022 θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Μαϊου στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Θρακομακεδόνες) BMA MWRO: Διοργανωτής COSMOTE TEMeducatienil"
Μπορεί να είναι καρτούν 5 άτομα και κείμενο που λέει "0 WRO Hellas θέλει να τιμήσει και να ευχαριστήσει όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, εθελοντές και όλα μέλη του στην Ελλάδα για την επιτυχή διοργάνωση των Περιφερειακών Αγώνων. Επόμενη συνάντηση στον Τελικό, TO Σάββατο 28 Κυριακή 29 ΜαÏου 2022 στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Θρακομακεδόνες). 大大 æWRO* Διοργανωτής COSMOTE ΣτρατηγικόςΣυνεργάτης STEM ducation Επιστημονικός Σύμβουλος"