ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Πάρε το ποδήλατο σου και πάμε μια βόλτα για καλό σκοπό! "- Κυριακή 5 Ιουνίου 2022- Ώρα Εκκίνησης 09:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Καλυβίων.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. ΚΑΛΥΒΙΩΝ και το Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ του Δήμου Σαρωνικού, διοργανώνουν «ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ» με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Στην «βόλτα» μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι κάνουν ποδήλατο, μικροί και μεγάλοι, σε μία εύκολη διαδρομή όπου θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου των Καλυβίων.


Σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων μακράς διάρκειας είναι η γραμματεία της Ακαδημίας του Π.Α.Ο. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, όπου μπορείτε να τα φέρνετε κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 20:30.

Προορισμός η κεντρική πλατεία Καλυβίων όπου θα γίνει στάση για ξεκούραση. Τέλος, την βόλτα θα συνοδεύουν αυτοκίνητα της πολιτικής προστασίας του δήμου Σαρωνικού, τα οποία θα ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά και θα προστατεύουν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Η Συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους .

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην γραμματεία της Ακαδημίας του ΠΑΟ Καλυβίων ή στο τηλ. 6949215168.