ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Σαρωνικού: Χορηγός στην Εκδήλωση Μνήμης για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Μικράς Ασίας (1922-2022) που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου, την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 7 μμ, στον προαύλιο χώρο του ναού. - Πρόγραμμα.

Ο Δήμος Σαρωνικού τιμώντας τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Μικράς Ασίας (1922-2022) συμμετέχει ως χορηγός στην μουσικοχορευτική εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου, την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 7 μμ, στον προαύλιο χώρο του ναού.
 
Η εκδήλωση με τίτλο «Η Μεγάλη μου Μικρά Ασία» περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Μικράς Ασίας.
 
Συμμετέχουν  ο Σύλλογος Μικρασιατών Αναβύσσου,  ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Αναβύσσου,  το Κατηχητικό Σχολείο και η Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου.
 
Στην μουσική επιμέλεια είναι ο Γιώργος Κωτσίνης και τραγουδούν οι Κατερίνα Τζιβίλογλου, Γιάννης Νιάρχος, Θωμάς Κωνσταντίνου, Μανώλης Κόττορος.
 
Παίζουν μουσική οι Γιώργος Κωτσίνης (κλαρίνο), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι-λαούτο), Μανώλης Κόττορος (βιολί), Στέφανος Δορμπαράκης (κανονάκι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο).
 
 Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σαρωνικού, ο Αθανάσιος Μαρτίνος και ο Λεωνίδας Βαριάς.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο