ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δείτε αναλυτικά τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που σας περιμένουν από αύριο, Πέμπτη 14 Ιουλίου έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου με την αιγίδα και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. "Αριστόδικος" Δήμου Σαρωνικού - Είσοδος Ελεύθερη.

Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 20:00
 
"Θαλασσινές Διαδρομές", Δράση για τους μικρούς  φίλους από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο 1ο Δημοτικό Αναβύσσου.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
Παρασκευή 19:00 - 21:00 | Σάββατο-Κυριακή 11:00 - 13:00 & 18:00- 21:00
 
Έκθεση Ζωγραφικής της Ζαννα Αρτεμη σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη Σαρωνίδας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Σαρωνίδας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι και κείμενο που λέει "15-17 Ιουλίου 2022 ZANNA ΑΡΤΕΜΗ έκθεση ζωγραφικής APONIKDN Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σαρωνίδας Λεωφ. Σαρωνίδας 14a, 1ος όροφος Εγκαίνια: Παρασκευή 19:00, Σαβ. & Κυρ. 11:00-13:00 & 18:00-21:00"
 
Σάββατο 16 Ιουλίου στις 21:00, δύο Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
 
?️ Μικρασιατικός Σύλλογος Αναβύσσου στην Πλατεία Μικρασιατών Αναβύσσου με τη Χορωδία και το Χορευτικό του Συλλόγου, συνοδεία Ορχήστρας.
Βιβή Βουτσελά (τραγούδι)
Κώστας Γεωργούλης (βιολί)
Νίκος Μουργελάς (κανονάκι)
Γιάννης Καραμάνης(λαούτο, κιθάρα, τραγούδι)
Αποστόλης Σαμαράς (κρουστά)
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ o ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30 ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ,Σ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ Î‘Î™Î“Î™ÎΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.Î.Δ.ል. ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ο Σ"
 
?️ Φωκαέων Πολιτεία στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας
Ομιλία της καθηγήτριας του ΙΔΙΣΜΕ κας Ιρανής Σαριογλου για τις Αλησμόνητες Πατρίδες.
Συμμετέχουν με μικρασιατικά τραγούδια
Ηλιανα Φεργαδιωτη (ούτι και τραγούδι)
Ειρήνη Κωττάκη (βιολί & τραγούδι)
Τιμόθεος Κωττης (κρουστά)
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "வக ΦΩΚΑΕΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΩΚΑΪΚΑ 2022 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Σμύρνη Σινώπη Μάκρη Αιδίνι ργη Σεβδίκιοί Σμύρνη Αίβαλή Ραιδεστόςς Λεβίσι Βιθυνία Η Καθ. Ειρήνη Σαρίογλου του Ιστορικού Ιδρύματος Μελετών αναφέρεται στις πόλεις της Μικράς Ασίας πριν και μετά την Καταστροφή. Επίσης, στην επίδραση της έλευσης των Μικρασιατών στην Ελλάδα. Î Ηλιάνα Φεργαδιώτη (ούτι& φωνή), Ειρήνη Κωττάκη( βιολί φωνή) & Τιμόθεος Κώττης κρουστά), σε Μικρασιάτικα τραγούδια. ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7/22, 9 μ.μ ΘΕΑΤΡΟ n. ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δήμου Σαρωνικού"