ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Δήμαρχος Σαρωνικού εύχεται για την νέα σχολική χρονιά. Δείτε περισσότερα...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Σήμερα θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας σχολικής χρονιάς που ξεκινάει με όνειρα κι ελπίδες για τα παιδιά μας, παρά τα σαφή μηνύματα για δυσκολίες και αντιξοότητες.
Ως γονείς, ως πολιτικοί και ως ενεργοί πολίτες έχουμε χρέος να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε τον κόσμο που κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές.
Αν και προερχόμαστε από μια δύσκολη διετία πανδημίας, η οποία είναι ακόμη εδώ, και είμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση γενικής αναστάτωσης ανά τον κόσμο, καλούμαστε να μην αποκαρδιωθούμε, να μην δειλιάσουμε, να οπλιστούμε με δύναμη και επιμονή ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Ας δείξουμε στα παιδιά μας ότι ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι οι αρχές που θα ορίσουν τη ζωή τους.
Αγαπητά μας παιδιά, να αριστεύσετε στην ανθρωπιά. Σε όλα τα υπόλοιπα βάλτε τα δυνατά σας και σίγουρα θα πετύχετε τους στόχους σας!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους, στους γονείς που υποστηρίζουν µε κάθε τρόπο τα παιδιά τους, στους εκπαιδευτικούς µας που επιτελούν το έργο τους μέσα σε διαχρονικές ελλείψεις και φυσικά στις μαθήτριες και στους μαθητές που το μέλλον τους ανήκει!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ