ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται το 2ο "Saronic Multisport Festival" το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022, μια συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ "Αριστόδικος" και του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων - Διαβάστε Λεπτομέρειες.

"Το Ν.Π.Δ.Δ Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού με τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων (SwimmingClub.gr) συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Saronic Multisport Festival.
 
Το πολυαθλητικο διήμερο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Δήμο Σαρωνικού και συγκεκριμένα στην παραλία της Αναβύσσου και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
 
Τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, aquathlon, τρίαθλο για μικρούς και μεγάλους με ατομική συμμετοχή ή σκυταλοδρομία, για έμπειρους και αρχάριους οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε όλοι να χαρούν με τη συμμετοχή τους.
 
Για εγγραφή και πληροφορίες συμμετοχής επισκεφθείτε το www.swimmingclub.gr ή επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το 2114047177."