ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 1/10 το Saronic Multisport Festival στην παραλία Αναβύσσου, μια συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ "Αριστόδικος" και του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων - Διαβάστε Λεπτομέρειες.

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου το Saronic Multisport Festival στην παραλία Αναβύσσου που συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ν.Π.Δ.Δ Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού με τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων (SwimmingClub.gr).
Το πολυαθλητικο διήμερο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Δήμο Σαρωνικού και συγκεκριμένα στην παραλία της Αναβύσσου και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, aquathlon, τρίαθλο για μικρούς και μεγάλους με ατομική συμμετοχή ή σκυταλοδρομία, για έμπειρους και αρχάριους οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε όλοι να χαρούν με τη συμμετοχή τους.
Για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα την Κυριακή το πρωί από τις 7:30 εώς και τη λήξη περίπου στις 11:30 πρόκειται να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφ. Αθηνών Σουνίου.
Παρακαλούμε για την προσοχή και την κατανόηση σας.
Για περισσότερες πληροφορίες scexperience.gr
Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αθλητικό γεγονός στο Δήμο μας.