ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαγονήσι: Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου που τον δάγκωσε ο σκύλος - "Τι να την κάνω τη συγγνώμη" λέει η μητέρα του στο Νewsbomb.gr - Διαβάστε Περισσότερα.

Η μητέρα που παιδιού μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως ο σκύλος όρμησε στον γιο της από πίσω, χωρίς το παιδί να τον αντιληφθεί. Η μανία του σκύλου ήταν τέτοια, που έριξε τον μαθητή κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει παντού, από το κεφάλι, το μέτωπο, τα μάγουλα, τον λαιμό και τα χέρια.

 

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Καλαβρία, είπε: «Tο παιδί το πηγαίνω εγώ στο σχολείο κάθε μέρα. Εκείνη την ημέρα είχανε γιορτή και ήθελε να πάει μόνος του. Το σπίτι μας με το σχολείο είναι κοντά. Πήρε το πατίνι του και έφυγε. Λίγο πριν φτάσει στο σχολείο, ένας σκύλος ράτσας Ακίτα, ήρθε από πίσω του, και όρμησε στο παιδί. Ο γιος μου δεν πρόλαβε να δει τον σκύλο, ο οποίος άρχισε να τον δαγκώνει στο κεφάλι, στο πρόσωπο στα χέρια. Ευτυχώς, για καλή του τύχη ήταν ένας παιδικός σταθμός λίγο πιο κάτω, όπου ο ιδιοκτήτης, ο κ. Βασίλης, είδε το σκηνικό με την επίθεση του σκύλου και μαζί με ακόμα δύο μπαμπάδες, έτρεξαν να σώσουν το παιδί. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν το σκυλί είχε δαγκώσει τον μικρό...».

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο και τον πόνο. Τα τραύματά του από τα κοφτερά δόντια του σκύλου ήταν βαθιά και τα σημάδια, σωματικά και ψυχολογικά, θα μείνουν χαραγμένα στο σώμα και την ψυχή του θυμίζοντας την τρομακτική επίθεση από τον «ιαπωνικό γίγαντα».

Η μητέρα του παιδιού συμπλήρωσε πως τις πρώτες βοήθειες το παιδί της, της έλαβε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, εκεί που ο κ. Βασίλης έτρεξε αμέσως να τον πάει. Όμως ο 14χρονος λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο Παίδων Πεντέλης.

«Πήραν το παιδί αιμόφυρτο και το πήγαν στο Κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, ήταν σοκαριστικό αυτό και για το παιδί και για μένα. Εγώ πήγα ήσυχη στη δουλειά μου και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο. Εάν δεν ήταν ο κ. Βασίλης, από τον παιδικό σταθμό, θα τον είχε σκοτώσει ο σκύλος τον μικρό», συμπλήρωσε η κ. Καλαβρία συγκλονισμένη.

«Το παιδί μου έχει ράμματα στο μπράτσο, στο μάγουλο, στα χείλη, στο μέτωπο, καθώς και στον αριστερό καρπό του», σχολίασε η μητέρα.

«Έχω υποβάλει μήνυση. Δεν ήταν αδέσποτο το σκυλί, έφυγε από ένα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε ότι "κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή". Μου ζήτησε συγγνώμη. Τι να την κάνω την συγγνώμη. Σημασία είχε να μη γίνει αυτό που έγινε στο παιδί μου. Έπρεπε να το είχε πιο περιορισμένο τον σκύλο. Όταν περνάμε έξω από το αυτό το σπίτι ο σκύλος ωρύεται», τόνισε.

Πηγή: www.newsbomb.gr