ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του ΚΑΠΗ Ανάβυσσου παρουσιάζει «ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» στις 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα ΚΑΠΗ Αναβύσσου

Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ παρουσιάζει «ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» σε δυο παραστάσεις ,σαν τρίτο και τελευταίο μέρος από το work in progress "Ρεμπέτισσες με κόκκινο κραγιόν" .Ένα ταξίδι που άρχισε το 2022 τον Μάρτιο και ολοκληρώνεται τιμητικά μέσα από το ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ.

Ας τα μοιραστούμε λοιπόν όλα αυτά μέσα στον κοινωνικό ιστό και θα χαιρόμαστε ειλικρινά εάν υπάρξει διάδραση με τις νεότερες γενιές, κι έρθουμε σε επαφή με την Τέχνη της Έκφρασης της έρευνας και την ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ. Νιώθω ευγνώμων για οτι μοιράστηκε .

ΧΡΥΣΑ ΑΛΕΞΑΚΗ

Animator/Coordinator

Performing Arts Teacher

«Το ΚΑΠΗ Αναβύσσου τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ιάκωβου Καμπανέλλη, αγκαλιάζει και στηρίζει την προσπάθεια της ΟΜΑΔΑΣ Έκφρασης στην υλοποίηση τιμητικού αφιερώματος στον μεγάλο μας συγγραφέα και ποιητή. Η καλλιτεχνική αξία του έργου του, η σχέση του με το Ρεμπέτικο, που ήταν το θέμα της ομάδας μας και η έμπνευση του από την Μέλινα για την «Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», συγκυριακά, «ήρθε κι έδεσε».

Η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αναβύσσου

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑΝΤΙΑ