ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επί συνόλου 333 Rapid Tests για COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Γήπεδο της Αρτέμιδας, βρέθηκαν μόνο 2 θετικά - Διαβάστε πως κύλισε η διαδικασία και την δήλωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Σερέτη

Σήμερα και μετά από αίτημα στον ΕΟΔΥ του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Σερέτη, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 333 Rapid Tests για COVID-19 με τη μέθοδο drive through .

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε  στο Γήπεδο της Αρτέμιδας, όπου οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εξετασθούν.
 
Από νωρίς το πρωί μέχρι και το πέρας της δράσης , παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Σερέτη,  είχαν  ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθούν οι ουρές και τα προβλήματα στην κυκλοφορία με την συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας.
 
Η διαδικασία κύλησε με γρήγορους ρυθμούς χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για όσους επισκέφθηκαν το σημείο.
 
Παρόντες στην διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρης Μάρκου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
 
 
 
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σερέτη,  μετά  και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, μας δήλωσε: 
 
«Τα αποτελέσματα των rapid tests αποτελούν δικαίωση των πολιτικών που από την πρώτη στιγμή υιοθετήσαμε στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.
 
Το δίπτυχο της ενημέρωσης και της πρόληψης είναι ξεκάθαρο πια ότι έχει αποτελέσματα σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης των κατοίκων.
 
Δεν εφησυχάζουμε όμως. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι η πανδημία να γίνει παρελθόν για όλους.
 
Ο Δήμος μας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής είναι πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.»