ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Οι δημότες του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος θέλουν να έχουν δήμαρχο πού να ξέρει, να θέλει και να μπορεί και όχι  δημαρχίνα μία  "μυρωδιά" της πολιτικής.

Οι δημότες του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος θέλουν να έχουν δήμαρχο πού να ξέρει, να θέλει και να μπορεί και όχι δημαρχίνα μία "μυρωδιά" της πολιτικής.

Τα υψηλά standards και το δυσθεώρητο ύψος του πήχη που θέτει η συνεχής και αδιάκοπη ροή των έργων από τη διοίκηση του Δημήτρη Μάρκου, καθώς και ο φόβος της ικανοποίησης και αναγνώρισης των προσπαθειών του από τους δημότες, συγκριτικά με την απραξία προηγούμενων διοικήσεων, δείχνει να έχει προκαλέσει ισχυρό επικοινωνιακό κλονισμό στην αντιπολίτευση, που “άοπλη” και “αστήριχτη” παραπαίει στην πολιτική σκηνή του δήμου.
Kαθημερινά – ελλείψει αφορμών και επιχειρημάτων – νιώθει να “υποχωρεί το έδαφος” πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να στηριχτούν και να ασκήσουν αυστηρή κριτική στη διοίκηση, ώστε να εξυπηρετήσουν τις προεκλογικές τους ανάγκες!
Έχουν φτάσει, δε, σε τέτοιο βαθμό μικροπαραταξιακού παραλογισμού, που   προκειμένου να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου ασκώντας αντιπολίτευση, αυτοαναιρούνται ή ακόμα και επιδοκιμάζουν… αποδοκιμάζοντας (!) τα έργα της διοίκησης και τούμπαλιν!!!
Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά η παράταξη της κυρίας Ραφτοπούλου διαλύεται αφού ένας-ένας οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχωρούν και η ίδια δείχνει αδύναμη να ακολουθήσει τον καταιγισμό των εξελίξεων, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η παράταξη της να παραπαίει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Στην αντίπερα όχθη ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μάρκου στοχεύει σε μια πόλη του μέλλοντος, με ευφυείς εφαρμογές και σύγχρονες πλατφόρμες υποδομής για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία, με ηλεκτρονικά συστήματα διακυβέρνησης και ελέγχου, αλλά και με δράσεις διοικητικής ικανότητας στην ` αντιμετώπιση κινδύνων, και γενικότερα με έργα αναβαθμίζει και αναπτύσσει και τις δύο πόλεις. 
Ας δούμε μερικά από αυτά.
Από  22/12/2015 έως σήμερα  έχουν γίνει έργα και δράσεις αξίας104.411.078€ .
1. Ευφυείς εφαρμογές, συστήματα δικτύωσης, πλατφόρμες υποδομής έξυπνης πόλης. 
2. Έξυπνος φωτισμός με ευρεία χρήση έξυπνων φωτιστικών LED για καλύτερο οδοφωτισμό, εξοικονόμηση ενέργειας, με παράλληλη δυνατότητα καταγραφής της κατανάλωσης ενέργειας, τη διάγνωση και τον εντοπισμό βλαβών κά., αξίας 21.000.000
3. Κατασκευή οδικού δικτύου και εργασίες ύδρευσης και στις 2 Δημοτικές Ενότητες, αξίας  5.000.000
4. Κατασκευή υδραυλικού έργου απορροής ομβρίων στη περιοχή Γυαλού Σπάτων,αξίας  4.500.000,00
5. Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων Δήμου.
6. Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου/τηλεχειρισμού,διαχείρισης εσωτερικού δικτύου και μείωσης διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης, αξίας  10.000.000
7. Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου, αξίας πάνω από  1.000.000
8. Σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας.
9. Και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έλυσε τη σύμβαση με την εταιρεία η οποία κρατούσε εγκλωβισμένη  τις πράξεις εφαρμογής της Αρτέμιδας, για για πολλές δεκαετίες και προχώρησε σε καινούργια δημοπράτηση με αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα η Αρτέμιδα επιτέλους να γίνει πόλη.

Έτσι λοιπόν η αντιπολίτευση με επικεφαλής την κα Άννα Ραφτοπούλου, θα πέφτει πάντα σε ειδήσεις που θα τη μελαγχολούν, γιατί τα Σπάτα και η Αρτέμιδα, η Αρτέμιδα και τα Σπάτα, θέλουν να έχουν δήμαρχο πού να ξέρει, να θέλει και να μπορεί και όχι  δημαρχίνα μία  "μυρωδιά" της πολιτικής.