ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σπάτα: Σεσημασμένος ληστής είχε «στρατοπεδεύσει» δίπλα σε σπίτι υπουργού -Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ

Σπάτα: Σεσημασμένος ληστής είχε «στρατοπεδεύσει» δίπλα σε σπίτι υπουργού -Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ

Στη σύλληψη ληστή, δίπλα από σπίτι υπουργού της κυβέρνησης στα Σπάτα, προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.Οι αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι υπουργού όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση από την υπουργική κατοικία και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν.

Όπως προέκυψε, στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 63χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 24 πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο σημείο.


Φυγόποινος και σεσημασμένος ο συλληφθείς
Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ήταν φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα ο 63χρονος είχε σπάσει κλειδαριά σπιτιού και είχε εισβάλει στην οικία ηλικιωμένου άντρα στα Σπάτα, τον οποίο προσπάθησε να φιμώσει με μονωτική ταινία για να του αρπάξει χρήματα. Τελικά δεν τα κατάφερε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο και τράπηκε σε φυγή.

Μετά τη σύλληψη του 63χρονου Έλληνα από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Πηγή:https://www.iefimerida.gr/