ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η τοποθέτηση των κύριων φορέων της στέγης στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Σπάτα

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου είχε σημειώσει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook "Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης στέγης στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Σπάτα.

Ένα έργο που συνεχίζεται μετά από 10 χρόνια, αφού ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και επικαιροποιήθηκαν οι μελέτες ώστε να έχουμε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο έργο. Στο σύνολο του θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις υπερτοπικής εμβέλειας." αναρτώντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 

Πραγματικά μας αιφνιδίασε με την νέα του ανάρτηση *μέσα σε μια εβδομάδα* που αφορά την ολοκλήρωση τοποθέτησης των κύριων φορέων της στέγης συνολικού βάρους 168 τόνων στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Σπάτα.

Δήμαρχε, φτάνουν τα "προεκλογικά" έργα !!! Δεν σε προλαβαίνουμε !!!