ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΑ (Πρόεδρε Πλημμελειοδικών) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! Αποκαλύπτουμε τις αλήθειες που αποκρύπτει η κα. Ραφτοπούλου. (Αποκάλυψη Νο1)

ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΑ (Πρόεδρε Πλημμελειοδικών) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! Αποκαλύπτουμε τις αλήθειες που αποκρύπτει η κα. Ραφτοπούλου. (Αποκάλυψη Νο1)

Στο «φυτίλι» της «Βόμβας» του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας POLIS (17-3-2023), ψάξτε και τις «αλήθειες» και «πολιτικές επιδιώξεις» της επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, κας Ραφτοπούλου ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Στη διάθεσή σας και το αρχείο με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για όλους και για όλα (Ετοιμάζουμε αυτόκλητη υποβολή υλικού)

Ωστόσο, κύριε συντάκτη της εφημερίδας POLIS ξέφυγε από το καλοπληρωμένο μονόπλευρο δημοσίευμά σου που προέβαλε τη σκοπιμότητα της μηνυτήριας αναφοράς της κας Ραφτοπούλου, κατά του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Δημήτρη Μάρκου και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Ασχολήσου στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και με το δεύτερο σκέλος της μηνυτήριας δηλαδή το «κατά παντός άλλου υπευθύνου» και να είσαι σίγουρος θα αξίζει.

Μη ξεχνάς ότι οι αποφάσεις στους Δήμους λαμβάνονται από τα Δημοτικά Συμβούλια και οι Δήμαρχοι είναι υποχρεωμένοι να τις εκτελούν αμελλητί, αφού οι έλεγχοι της Αποκεντρωμένης δεν τις απορρίψουν.

Ρωτήστε και την φίλτατή σας πολιτικό μηχανικό, δημοτική σύμβουλο κα Ραφτοπούλου, την δικηγόρο – δημοτική σύμβουλο, κα Ελένη Τσάκαλη και τους υπολοίπους δημοτικούς συμβούλους να σας το επιβεβαιώσουν.

Ειδικότερα, ρωτήστε και μάθετε τι ψήφισε και τι υπερασπίστηκε στα επί του θέματος του δημοσιεύματός σας στις συνεδριάσεις 21.12.2018, 30.10.2018, 17.2.2020, 13.5.2021, 28.9.2022 και 21.12.2022 του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, η κα Άννα Ραφτοπούλου, θα διευκολύνετε και τη μνήμη της οπότε θα της είναι χρήσιμο εν όψει των ανακρίσεων.

Αυτά επί του παρόντος, δυνατά νεότερα προσεχώς

Δήμαρχε μαζί σου για το γήπεδο.