ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΩΡΑ: 6η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης για το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος μέσω τηλεδιάσκεψης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης: Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης

Η πρόσκληση

Σας καλούμε σε Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοιού Covid19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής τους» , εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο, μετά και την έκδοση και δημοσίευση εγκυκλίου του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τη χρήση της τεχνολογίας του e-presense (www.epresence.gov.gr), την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 & ώρα 5:00 μ.μ., για συζήτηση & λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης: Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (άρθρο 77).

Μετά τον σχηματισμό απαρτίας & πριν την έναρξη της μυστικής ψηφοφορίας ο Πρόεδρος θα δώσει το λόγο στους υποψήφιους που το επιθυμούν, προκειμένου να τοποθετηθούν σχετικά με την υποψηφιότητά τους. Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, ώρα 6:00 μ.μ. έως τη λήξη της διαδικασίας, στο Δημοτικό κατάστημα (Ταχ. Διεύθυνση: Βασιλ. Παύλου 108 και Φλέμινγκ - Σπάτα - 19004), ώστε να διεξαχθεί η μυστική ψηφοφορία για την Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 58 του Ν.3966/2011 και το άρθρο 7 του Ν.4623/2019. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατσούλης Πέτρος.